Vot per correu

Vot per correu

Per primera vegada en unes eleccions a la presidència i Junta Directiva del FC Barcelona, els socis inclosos en el cens electoral i amb dret a vot en els comicis del 7 de març han pogut sol·licitar el vot per correu postal fins al passat 9 de febrer, i el poden exercir del 15 al 26 del mateix mes.

INFORMACIÓ IMPORTANT

  • El vot per correu serà possible realitzar-lo a les oficines de correus o adreces postals d’Espanya i d’Andorra.

  • Aquesta petició de vot per correu postal serà vàlida i eficaç fins que acabi aquest procés electoral en curs, de tal manera que, pel cas d’ajornar-se novament la data de votació presencial, la petició de vot per correu cursada pels socis en aquest moment serà vàlida i es mantindrà amb independència de la data en que finalment es dugui a terme la votació presencial. 

  • La sol·licitud confirmada del vot per correu, implica la renúncia a exercir el vot presencialment  a les diferents seus electorals el dia 7 de març, o una data posterior si s’ajornés novament a causa de la pandèmia.

  • Cada soci és responsable de custodiar les seves dades personals, així com aquelles requerides al formulari per cursar la petició, per tant, un cop formada la petició pel soci, i acceptada la mateixa, aquesta no es podrà anul·lar ni/o modificar.

  • Així mateix, cada soci és titular del seu dret de vot, i l’únic responsable d’exercir-lo adequadament i conforme a la legalitat, evitant i impedint qualsevol pràctica o acció amb la seva butlleta personalitzada de vot, que pugui malmetre o perjudicar la transparència i validesa d’aquest procés electoral.

 Preguem revisi que totes les seves dades postals i de contacte estiguin actualitzades.

SOL·LICITUD DEL VOT PER CORREU

La sol·licitud del vot per correu va finalitzar el dia 9 de febrer.

MODALITATS DE VOT PER CORREU

MODALITAT GENERAL

  • El soci rebrà la documentació certificada a partir del 15 de febrer al domicili on hagi indicat al formulari de sol·licitud de vot per correu.

  • És molt important que el soci tingui el DNI o document oficial preparat ja que no s'entregarà la documentació a cap altra persona, encara que estigui autoritzada.

  • Un agent de correus li entregarà la documentació en mà: unes instruccions, un certificat del vot per correu, un sobre de retorn per tramitar el vot en l’oficina de Correus, 4 paperetes de votació (una per cada candidat, més la del vot en blanc) i el sobre de la votació. 

  • Haurà d'anar a votar de manera presencial a una oficina de correus amb el sobre de retorn de la documentació rebuda, i a dins el certificat del vot per correu i el sobre de votació amb l’opció de vot escollida.

  • L'últim dia per efectuar el vot és el 26 de febrer. Passat aquest termini perdrà el dret de vot en aquest procés electoral.

L'agent de correus intentarà entregar la documentació electoral al domicili  fins a dues vegades. Si no s'aconsegueix fer l'entrega, Correus deixarà un avís físic, també pot rebre comunicat per SMS o correu electrònic, i dipositarà  la documentació electoral a la seva oficina de Correus de referència durant 15 dies perquè pugui anar a recollir-la, en aquest moment, també podrà dipositar el seu vot. És important que tingui present que el darrer dia per efectuar el vot és el 26 de febrer del 2021, si recull la documentació fora del termini permès per emetre el vot, Correus li lliurarà la documentació però ja no podrà emetre el vot.

Per evitar esperes i agilitzar el procés de vot a les oficines de correus preguem demani cita prèvia, aquí

Consulti aquí la xarxa d’oficines de correus

MODALITAT DOMICILI

El Club posa a disposició dels socis un servei de vot per correu al seu domicili, exclusiu per als socis i sòcies majors de 65 anys o pels socis que compleixin alguna de les següents condicions:

- Mobilitat reduïda
- Diversitat funcional
- Malaltia

  • El soci rebrà la documentació certificada a partir del 15 de febrer al domicili on hagi indicat al formulari de sol·licitud de vot per correu.

  • És molt important que el soci tingui el DNI preparat ja que no s'entregarà la documentació a cap altra persona, encara que estigui autoritzada.

  • Un agent de correus li entregarà la documentació: unes instruccions, un certificat del vot per correu, un sobre de retorn per tramitar el vot, 4 paperetes de votació (una per cada candidat, més la del vot en blanc) i el sobre de la votació.

  • En el mateix moment, el soci li ha d'entregar el seu vot amb el sobre de retorn i a dins el certificat del vot per correu, més el sobre de votació amb l’opció de vot escollida. 

  • En el cas de no entregar el vot, el repartidor de Correus no podrà fer lliurament de la documentació electoral.

L'agent de correus intentarà entregar la documentació electoral al domicili  fins a dues vegades. Si no s'aconsegueix fer l'entrega, Correus deixarà un avís físic, també pot rebre comunicat per SMS o correu electrònic, i dipositarà  la documentació electoral a la seva oficina de Correus de referència durant 15 dies perquè pugui anar a recollir-la, i en aquest moment serà obligatori dipositat el seu vot. No serà possible recollir la documentació i efectuar el vot en un altre moment. És important que tingui present que el darrer dia per efectuar el vot és el 26 de febrer del 2021.

Per evitar esperes i agilitzar el procés de vot a les oficines de correus preguem demani cita prèvia, aquí

Consulti aquí la xarxa d’oficines de correus

mini_WEB_Eleccions_PAPERETES_CAT

DOCUMENTACIÓ PER VOTAR

Els socis rebran al seu domicili per correu certificat la seguent documentació:

- Certificat de vot per correu
- Sobre de votació
- Les 3 paperetes dels 3 candidats
- Paperetes de vot en blanc 

El soci s'haurà d'identificar davant l'agent de correus amb el seu DNI, tant en la modalitat GENERAL com en la de DOMICILI i també a la oficina de Correus.

Recordi, un cop s'ha confirmat la sol·licitud del vot per correu, implica renunciar a exercir el vot presencialment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut