Ibrahim Afellay es retira

Ibrahim Afellay es retira

L’holandès, que va jugar en el Barça tres temporades, posa punt i final a la seva trajectòria com a futbolista professional

L’exjugador del FC Barcelona, Ibrahim Afellay, ha decidit posar punt i final a la seva carrera com a futbolista als 34 anys. Així ho ha anunciat a NOS, després d’haver jugat en diversos clubs europeus i al PSV Eindhoven la major part de la seva carrera futbolística. 

Afellay en el partit contra el Recreativo de Huelva / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

A l’entitat holandesa és on va iniciar la seva etapa professional  amb 17 anys i 10 mesos. Ara, 17 anys després decideix penjar les botes havent estat també internacional amb Holanda i defensat la samarreta de cinc clubs, entre ells el Barça. Al Camp Nou Afellay va disputar 35 partits i va marcar dos gols, a més de conquerir una Lliga, una Copa, una Supercopa d’Europa, una Champions, un Mundial de Clubs i dues Supercopes d’Espanya.

A la memòria de molts culers quedarà la semifinal de la Champions del curs 2010/11 contra el Reial Madrid. L’holandès va entrar al camp al minut 71 i va servir a Messi el primer dels dos gols blaugrana d’aquella nit. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut