Sergi Roberto, novetat en la convocatòria per rebre l'Athletic Club
Ofert per

Sergi Roberto, novetat en la convocatòria per rebre l'Athletic Club

El tècnic holandès ha donat a conèixer la llista, formada per 22 jugadors, per al partit de Lliga contra els bilbaïns

Tercer duel en un mes contra l'Athletic. Per fi, en aquest 2021, el Camp Nou serà l’escenari del matx. Aquest compromís de la jornada 21 es disputarà a les 21 hores, entre dos vells coneguts.

El tècnic neerlandès ha donat a conèixer, aquest diumenge 31 de gener, la llista de convocats per al matx davant l’elenc basc. 

Aquests són els noms que conformen la convocatòria: Ter Stegen, Araujo, Griezmann, Pjanić, Braithwaite, Messi, Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincão, Jordi Alba, Matheus, Sergi Roberto, De Jong, Junior, Umtiti, Arnau Tenas, Mingueza, Konrad i Ilaix. 

El '20' culer rep l'alta mèdica 

El passat 21 de novembre, Sergi Roberto es va lesionar en la derrota culer davant l'Atlètic de Madrid (1-0). Al Wanda Metropolitano, el futbolista de Reus va sofrir una ruptura al recte femoral de la cuixa dreta després d'un xut fort des de la llarga distància.

Aquell era el 10è partit que jugava el polivalent futbolista culer: 7 de Lliga i 3 de Champions. El seu balanç anotador es va aturar en un gol en el torneig regular; va ser en el triomf per 0-3 davant el Celta de Vigo.

Ara, 70 després de caure lesionat, Sergi Roberto rep l'alta mèdica i està a disposició de Ronald Koeman. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut