PRÈVIA | Barça - Athletic Club: En joc el primer títol de la temporada

PRÈVIA | Barça - Athletic Club: En joc el primer títol de la temporada

Els culers afronten la final de la Supercopa d'Espanya a Sevilla en busca d'aconseguir el primer trofeu de l'era Koeman

Arriba la primera final de la temporada. El Barça afronta aquest diumenge (21.00 hores) la final de la Supercopa d'Espanya davant l'Athletic Club, en un duel que tindrà lloc a La Cartuja de Sevilla. Els culers buscaran aconseguir el primer títol del curs, i a més, seria també el primer títol de Ronald Koeman a la banqueta barcelonista. Cal recordar que el Barça és l'equip que més Supercopes ha guanyat en la història de la competició amb un total de 13, i buscarà aconseguir la 14a.

Els blaugrana arriben després d'eliminar a la Reial Societat en unes semifinals agòniques que van haver de decidir-se als penals, amb Ter Stegen com a heroi blaugrana. Pel que fa als bilbaïns, es van classificar dijous per la gran final després d'eliminar al Reial Madrid per 1-2, gràcies a un doblet de Raúl García.

El rival

Entrenador: Marcelino García Toral
Posició a la Lliga: 12è (21 punts)
Balanç a la Lliga: 6V - 3E - 9D
Màxim golejador: Muniain i Williams (4 gols)
Exculers a l'equip: Ezkieta

Precedents

Els culers ja saben el que és enfrontar-se a l'Athletic Club aquesta temporada i concretament en aquest 2021. Els homes de Koeman van visitar San Mamés el passat 6 de gener i van aconseguir una gran victòria per 2-3, gràcies als gols de Messi (2) i Pedri en una magnífica exhibició barcelonista a la Catedral. Ara, només 11 dies després, lleons i culers tornen a veure's les cares però aquest cop amb una final i un títol en joc. Repassem els highlights d'aquell triomf:

El Barça

Pel que fa al conjunt blaugrana, els culers arriben en un gran moment, amb tres victòries consecutives a la Lliga (una d'elles precisament contra l'Athletic) i després de superar a la Reial Societat en un partit trepidant. A més, serà el segon dels tres partits que jugaran els culers contra l'Athletic Club aquest mes de gener.

A falta de conèixer la convocatòria definitiva, han viatjat a Sevilla tota la plantilla a excepció de Gerard Piqué i Philippe Coutinho, que segueixen amb la seva recuperació a Barcelona. També han viatjat Iñaki Peña, Ilaix, O. Mingueza i Konrad del Barça B.

1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-supercopa-FINAL--min

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut