Tres partits contra l’Athletic Club en 25 dies

Tres partits contra l’Athletic Club en 25 dies

La final de la Supercopa s’emmarca entre els dos partits de Lliga d’aquest mes de gener contra el conjunt basc

Els duels entre l’Athletic Club i el FC Barcelona ja són un Clàssic. Però aquest mes de gener encara més. Tots dos equips es veuran les cares tres cops en 25 dies, ja que es van enfrontar el 6 de gener a San Mamés (2-3 per al Barça), ho faran aquest diumenge a Sevilla amb motiu de la final de la Supercopa d’Espanya i repetiran el dia 31 al Camp Nou novament a la Lliga.

Fins i tot podria donar-se la circumstància d’un quart enfrontament entre bilbaïns i barcelonins... a la Copa del Rei. Abans, però, tots dos han de superar les seves eliminatòries de setzens de Copa, contra l’Eivissa i el Cornellà, respectivament. Si ho fessin, i l’atzar fos capritxós durant el sorteig, podrien veure’s les cares, doncs, a la ronda de vuitens de Copa pocs dies abans del duel de Lliga al Camp Nou. 

La final de la Supercopa, la segona cita

Després de guanyar a San Mamés, el conjunt de Ronald Koeman mirarà de repetir resultat a Sevilla. Cal recordar que el Barça és l’equip que més títols de Supercopa ha guanyat en la història de la competició, amb un total de 13, seguit del Reial Madrid, amb 11. 

Serà la quarta vegada que el Barça i l’Athletic Club es trobin en la final de la Supercopa, però aquest cop serà el primer que ho facin a partit únic i amb el nou format de Final a Quatre. En els tres precedents anteriors, amb partits dd’anada i tornada, la Supercopa es va tenyir de blaugrana en dues ocasions (1983/84 i 2009/10). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut