Els convocats per a la Supercopa d’Espanya

Els convocats per a la Supercopa d’Espanya

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 21 jugadors citats per jugar la semifinal contra la Real Societat

Parèntesi a la Lliga, ja que arriba la Supercopa d’Espanya. En aquest cas, el Barça es veurà les cares amb la Real Societat a Còrdova, en la que serà la primera semifinal de la competició el proper dimecres a les 21 hores. En precedent més recent és la victòria (2-1) al Camp Nou en el partit avançat de la jornada 19 de Lliga. El tècnic Ronald Koeman ha facilitat aquest dilluns al matí la llista de 21 convocats on destaca la presència de Lenglet, que torna a la convocatòria després de no estar a Granada per sanció.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, F. De Jong, Umititi, Junior, Iñaki Peña, Ilaix i O. Mingueza. Es perden el partit per lesió Piqué, Coutinho, S. Roberto i Ansu Fati, mentre que Matheus és baixa per decisió tècnica.

Última sessió a la Ciutat Esportiva

Aquest dilluns al matí els de Koeman han dut a terme una última sessió d’entrenament de recuperació post partit al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una sessió que ha comptat amb els disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova a més d’Ilaix, O. Mingueza i Konrad del Barça B.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut