Madrid CFF – FC Barcelona Femení: Darrer repte abans de la Supercopa

Madrid CFF – FC Barcelona Femení: Darrer repte abans de la Supercopa

Les blaugranes aspiren a mantenir l’alt nivell de joc i resultats, demostrat fins ara

Dissabte a les 12.30 h i en directe per Barça TV, el FC Barcelona Femení visitarà el camp del Madrid CFF, a la jornada 15 de la Liga Iberdrola, en el darrer partit de la lliga abans de la disputa, la propera setmana, de la Supercopa d’Espanya, que es jugarà a Almeria.

Les blaugranes arriben a Madrid després d’haver jugat un històric ‘Derbi’ al Camp Nou davant l’Espanyol i on les de Lluís Cortés es van imposar per 5 a 0.

Tot i tenir tres partits menys que el segon classificat, el FC Barcelona Femení lidera la classificació amb 11 partits jugats, 11 triomfs, 62 gols a favor i 2 en contra.

Cortés ha desplaçat a 18 jugadores a Madrid, repetint la convocatòria que havia fet el dia de l’Espanyol. És mantenen de baixa Cata Coll, Laia Codina, Andrea Falcón, Vicky Losada, Jana Fernàndez i Bruna Vilamala.

El mateix Lluís Cortés i Aitana Bonmatí van valorar, a la prèvia, el partit entre madrilenyes i catalanes.

El Madrid CFF ocupa la vuitena posició de la taula. Amb 12 partits jugats, sis triomfs, un empat i cinc derrotes. Ha marcat 15 gols i ha rebut 13. Com a locals han superat a equips com la Real Sociedad (1-0) o València (4-1) i van aconseguir un triomf de mèrit per 0 a 1, en el camp de l’Átletico de Madrid.

Entre les seves jugadores destacades està Priscila, que es la seva màxima golejadora en aquesta edició de la Liga Iberdrola amb 6 gols. Geyse Ferreira es una de les altres referents ofensius, de les madrilenyes, que compten amb jugadores experimentades al màxim nivell  com la lateral Joyce Borini o la migcampista Sara Tui.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut