Gerard Piqué, guardonat amb el 'Premi a la Carrera' atorgat per 'Globe Soccer Awards'

Gerard Piqué, guardonat amb el 'Premi a la Carrera' atorgat per 'Globe Soccer Awards'

El central barcelonista ha rebut aquest trofeu en la gala celebrada a Dubai

Gerard Piqué ha estat guardonat, de nou. I altre cop per la seva exitosa carrera. Aquesta vegada, en la gala dels Globe Soccer Awards celebrada el diumenge 27 de desembre a Dubai. 

Si el passat dissabte 19 de desembre, el central barcelonista rebia el reconeixement al Mèrit Esportiu Català, aquesta vegada s'ha endut el Player Carrer Award. Un guardó que posa en alça l'exitosa i la folgada trajectòria del blaugrana. 

"És un honor per a mi aquest premi. He tingut una llarga carrera i espero seguir jugant tres o quatre anys més", ha declarat el central català amb el trofeu a les seves mans. 

Gerard Piqué també ha parlat del seu procés de recuperació. Cal recordar que segueix de baixa, ja que es va lesionar el passat 21 de novembre al Wanda Metropolitano davant l’Atlètic de Madrid, on va sofrir un esquinç de grau 3 al lligament lateral intern i una lesió parcial del lligament encreuat anterior del genoll dret. "Espero que la meva recuperació ràpida i tornar el mes que ve. Sóc positiu", ha explicat a Dubai. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut