Reconeixement al Mèrit Esportiu Català a Piqué

Reconeixement al Mèrit Esportiu Català a Piqué

El central blaugrana ha estat guardonat aquest dissabte amb el diploma que el reconeix per la seva gran trajectòria esportiva

Gerard Piqué ha estat reconegut aquest dissabte a la tarda amb el lliurament del diploma al Mèrit Esportiu Català. En un acte celebrat a la Sala Oval del MNAC, el central blaugrana ha estat guardonat amb aquest reconeixement per la seva gran trajectòria esportiva.

Un acte en el qual ha estat present Carles Tusquets, President de la Comissió Gestora del FC Barcelona, juntament amb Meritxell Budó, consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Masó, secretària general de la Presidència, Gerard Figueras, secretari general de l’Esport i l’Activitat Física i Pere Vilà, representant territorial de l’Esport a Barcelona, Consell Català de l’Esport.

A més, l’acte també ha comptat amb un homenatge a Josep Lluis Vilaseca, figura clau de l’esport català i directiu del FC Barcelona durant la presidència d’Agustí Montal, que va morir el passat 14 de novembre.

Cal recordar que Gerard Piqué segueix de baixa, ja que es va lesionar el passat 21 de novembre al Wanda Metropolitano davant l’Atlètic de Madrid, on va sofrir un esquinç de grau 3 al lligament lateral intern i una lesió parcial del lligament encreuat anterior del genoll dret.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut