Deportivo – Barça Femení: Golejada per tancar l’any (1-6)

Deportivo – Barça Femení: Golejada per tancar l’any (1-6)

Les de Cortés sumen el desè triomf en les 10 jornades de Lliga disputades

Nou partit del FC Barcelona Femení i nova victòria. I ja en van 10 en les 10 jornades que han jugat les de Lluís Cortés en aquesta Lliga 20/21, amb 57 gols a favor i només 2 en contra. Això, després del partit que han jugat les blaugrana aquest migdia contra el Deportivo Abanca (1-6), a Abegondo, que ha acabat amb una nova golejada en l’últim partit de l’any 2020. 

Els doblets de Jenni Hermoso i Oshoala i els gols d’Aitana i Marta Torrejón han permès assolir un triomf contundent, amb un domini i control del joc des de l’inici que s’ha acabat reflectint en el marcador.

Jenni Hermoso, màxima golejadora a Lliga

Qui ha obert la llauna ha estat Jenni Hermoso, amb una rematada de cap després d’una centrada de Melanie (0-1, min 20). Però la davantera no s’ha aturat aquí, perquè minuts després ha fet el segon, també de cap, però aquest cop després d’una centrada de Mariona (0-2, min 24). 

Doblet que ha permès a la blaugrana convertir-se, amb 109 gols, en la jugadora del Barça amb més gols anotats a la Lliga, superant els 108 que va fer Sonia Bermúdez. 

S’amplien les distàncies

Resultat, el 0-2, que el Barça ha fet més gran abans del descans, amb dues centrades de Lieke Martens -el dia que ha jugat el seu partit número 100 amb el Barça- i dues noves rematades de cap d’Oshoala (0-3, min 26) i Aitana (0-4, min 34). 

Després del pas pels vestidors, Oshoala també ha convertit el seu doblet amb una excel·lent volea (0-5, min 49). I, tot i que el Depor, mitjançant un gol d’Alba Merino, ha pogut reduir diferències, Marta Torrejón ha acabat tancant el partit (1-6, min 77). 

Un triomf ampli, que permet a les catalanes afrontar les festes de Nadal amb un ple de triomfs abans de tancar aquest 2020. Perquè ara ja el proper partit serà el dia de Reis, el 6 de gener, contra l’Espanyol. Un derbi històric que es jugarà al Camp Nou

LA FITXA

Deportivo Abanca, 1
FC Barcelona Femení, 6

Depor: Bermúdez, Villegas, Stephanie Blanco (Lorena Bedoya, min 91), Iris, Athenea (Michelle, min 65), Alba Merino, Gaby, Ainoa Campo, Arbeláez, Cris i Lía (Helena Torres, min 79).

Barça: Paños, María León, Melanie (Leila, min 63), Jenni Hermoso, Mariona (Andrea Falcón, min 77), Patri (Losada, min 57), Aitana (Alexia, min 63), Pereira, Crnogorcevic, Oshoala i Martens (Torrejón, min 76). 

Gols: 0-1, Jenni Hermoso (min 20). 0-2, Jenni Hermoso (min 24). 0-3, Oshoala (min 26). 0-4, Aitana (min 34). 0-5, Oshoala (min 49). 1-5, Alba Merino (min 64). 1-6, Marta Torrejón (min 77). 

Àrbitra: Alicia Espinosa Ríos. Groga a la local Helena Torres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut