RC Deportivo – FC Barcelona Femení: A tancar l’any amb victòria

RC Deportivo – FC Barcelona Femení: A tancar l’any amb victòria

Les de Cortés aspiren a sumar un nou triomf, davant un Depor en alça

Dimarts a les 14 h i en directe per www.Laligasportstv.com, el FC Barcelona Femení visita el camp del Deportivo, a la jornada 13 de la Liga Iberdrola. Actualment, i amb tres partit menys, les blaugranes comparteixen liderat amb el Granadilla de Tenerife.

Aquest serà el desè partit de Liga Iberdrola de les blaugranes a la temporada 2020/21 i amb aquest encontre tanquen l’any. 9 triomfs en 9 partits, 51 gols a favor i només un sol en contra, donen fe de la bona feina realitzada per l’equip femení blaugrana, en aquesta part inicial de la temporada.

Cortés ha desplaçat a 18 jugadores a A Coruña. Retornen a la llista Crnogorcevic i Leila, recuperades d’una entorsi de turmell, la suïssa, i d’unes molèsties a l’ adductor, la catalana i es manté de baixa la portera balear Cata Coll, que acompanya a Laia Codina a la llistat de jugadores lesionades.

Canvi de dinàmica local

El FC Barcelona Femení tindrà davant un Depor que està en alça. Equip revelació de la passada temporada, i que va posar en molt problemes a les blaugranes a l’eliminatòria de quarts de Copa 19/20, va arrencar amb 8 derrotes consecutives. Però en els darrers partits ha assolit 2 triomfs i un empat, un fet que demostra la millora de les jugadores entrenades per Manu Sánchez.

Les gallegues viuen la seva segona temporada a la màxima categoria del futbol estatal i el partit de dimarts serà la primera visita blaugrana al camp del Depor Femení. En el primer partit a Liga Iberdrola, les blaugranes van guanyar per 6 a 1, a l’Estadi Johan Cruyff, al novembre del 2019.

A destacar la contribució de la jugadora Peke, en el joc de les d’A Coruña. La davantera ha participat en 5 dels darrers set gols del Deportivo, amb una assistència i quatre gols.

Amb aquest partit, el FC Barcelona Femení finalitza l’activitat esportiva abans de Nadal. Les blaugranes tornaran a entrenar el dia 28 de cara a preparar el ‘Derbi’ entre FC Barcelona Femení i RCD Espanyol, del proper dia de Reis, que es jugarà al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut