Bidasoa Irún – Barça: Reforcen el liderat (27-37)

Els de Xavi Pascual s’imposen a la pista del segon classificat en el darrer partit de la primera volta

Triomf per ser més líders de la Lliga Sacyr Asobal. El Barça s’ha imposat clarament al Bidasoa Irún (27-37) i tanca la primera volta invicte en el que era el darrer duel abans de la VELUX EHF Final4 de Colònia.

Bon inici culer

El duel ha començat amb igualtat entre els dos conjunts, si bé el Barça ja ha començat dominant en els primers compassos. Sobretot amb el 3-4 al marcador, quan els de Xavi Pascual han aconseguit un bon parcial de 0-5 per situar-se 3-9, després de dos gols de Pálmarsson, que no ha pogut acabar el partit. Un registre que ha suposat un cop d’inflexió al matx, ja que els culer han mantingut aquest avantatge de gols en el marcador.

I ho han fet amb una bona defensa i amb Möller inspirat sota pals. A més, els barcelonistes han sabut forçar pèrdues de pilota al conjunt local. Amb el 12-20 s’ha arribat al descans.

Confirmen la imbatibilitat a la primera volta

A la segona meitat els de Xavi Pascual han seguit aplicant un bon joc i això els ha permès ampliar lleugerament l’avantatge, sobrepassant els 10 gols de diferència. Finalment, però el Bidasoa Irún ha retallat el marcador amb el definitiu 27-37. Un triomf que deixa al Barça invicte a la primera volta i reforça el liderat a la competició domèstica.

Bidasoa Irún, 27
Barça, 37

Bidasoa Irún: Sierra, Crowley, Odriozola (6), Aguinagalde  (2), Salinas (1), De la Salud (2) i Azkue (3) –set inicial-, Cavero (2), Zabala (3), Serrano (3), Ledo (-), Urruzola (-), Tesoriere (-), Nieto (-), Bartok (3) i Bonano (-).

Barça: Möller (-), Sorhaindo (1), Ariño (5), Gómez (7), Petrus (-), Mem (2) i Pálmarsson (2) -set inicial- Entrerrios (3), Janc (1), N'Guessan (5), Cindric (4), Pascual (2), Makuc (-), Fabregas (3) i Da Sousa (2).

Parcials: 2-3, 3-7, 4-10, 7-14, 10-16, 12-20 (descans), 14-24, 18-29, 20-32, 22-33, 24-36, 27-37

Àrbitres: Yon Bustamante i Javier Álvarez.