300 victòries de Messi al Camp Nou

300 victòries de Messi al Camp Nou

De totes elles, el crac argentí ha estat titular en 269

Lionel Messi segueix sumant. Aquest dimecres, tot i no veure porta contra la Reial Societat, ha assolit la seva victòria número 300 al Camp Nou. De tots aquests partits, ha estat titular en 269 i ha marcat en 219 d’ells. Una barbaritat.

Tothom tenia la mirada posada en el crac argentí, que està a només un gol d’igualar la llegenda brasiler Pelè com el jugador de la història amb més gols en un mateix Club. Aquesta fita, haurà d’esperar almenys un partit més...

Jordi Alba i Frenkie De Jong s’estrenen

Qui sí ha marcat contra la Reial Societat han estat Jordi Alba i Frenkie de Jong. Tots dos, de fet, s’han estrenat com a golejadors culers aquest curs. El ‘18’ blaugrana ha completat un partit rodó, perquè seva ha estat també l’assistència de gol de l’holandès, que en una primera instància havia estat anul·lada per l’àrbitre, abans de la rectificació per part del VAR.

L’holandès, per la seva banda, ha tornat a signar un gran partit -com ja va fer contra el Llevant- deixant-se veure molt sovint per les zones més ofensives del camp. Suma ja tres gols com a blaugrana, després dels anotats la temporada passada contra el València i el Betis.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut