La prèvia del Barça-Llevant: A la recerca del triomf

La prèvia del Barça-Llevant: A la recerca del triomf

Després d'encadenar dues derrotes seguides, els de Koeman buscaran renganxar-se a la dinàmica de la victòria

Retrobar-se amb la victòria. Aquesta és la idea dels culers després de perdre els dos últims compromisos, davant la Juventus i davant el Cadis. 

El Llevant (21 hores) és l'obstacle per la pugna per endur-se els tres punts d'aquest matx, que es disputa al Camp Nou, de la jornada 13 de la Lliga. El conjunt valencià mai ha guanyat un duel lliguer a l'Estadi, però va derrotar els barcelonistes el curs passat al Ciutat de València. 

El rival

Entrenador: Paco López. Escriurà el seu desè precedent davant els culers. Sis derrotes, dues com a tècnic del Benidorm i quatre com a entrenador del Llevant, i tres triomfs, tots a la banqueta granota

El golejador: Morales, amb quatre dianes, encapçala el llistat de màxims artillers del conjunt valencià. L'escuden Roger Martí, amb tres gols, i Melero, amb dos. 

Classificació: amb dues victòries, cinc empats i quatre derrotes en el seu caseller, el Llevant es troba en la 18a plaça amb 11 punts. 

Com arriba?: Es planta al Camp Nou després de guanyar el seu darrer partit de lliga davant el Getafe (3-0). Un triomf que els granotes van amarrar després de cinc empats a u consecutius.  

El Camp Nou, estadi inexpugnable per al Llevant

  • El Barça s'ha batut contra el Llevant en un total de 14 partits de la Lliga i el balanç és immillorable: 14 victòries. A més, els culers han anotat 48 gols a favor i només han rebut nou en contra. 
  • El darrer triomf barcelonista a l'Estadi (2-1) va veure dos gols de rècord d'Ansu Fati, que en el partit d'aquesta jornada 13 segueix sent baixa per la seva lesió al genoll esquerre. El jugador de la Masia es va convertir en el futbolista més jove a marcar un doblet en tota la història de la Lliga.

La convocatòria de Koeman

Per al partit contra els granotes, Koeman ha facilitat la llista de 23 convocats, amb els mateixos 23 noms que ja va citar contra la Juventus. Així doncs, es tracta de Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, F. De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, O. Mingueza i Konrad. Es perden el partit per lesió Piqué, O. Dembélé, S. Roberto i Ansu Fati.

"Contra el Llevant, espero veure un Barça fort i amb ganes", va declarar el tècnic blaugrana a la prèvia del matx. Un Koeman que anhela retornar al camí dels tres punts. I sostenir la dinàmica guanyadora en aquests cinc partits que queden fins a finalitzar el 2020.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut