Dest, nominat a millor jugador americà de l’any

Dest, nominat a millor jugador americà de l’any

El jove lateral blaugrana es troba entre els finalistes que opten al guardó

La Federació de Futbol dels Estats Units ha donat a conèixer la llista de jugadors nominats al premi que acredita al millor futbolista americà de l'any. En ella es troba el jugador blaugrana, Sergiño Dest, juntament amb Tyler Adams (RB Leipzig), Weston McKennie (Juventus), Jordan Morris (Seattle Sounders), Christian Pulisic (Chelsea) i Gyasi Zardes (Columbus Crew). 

Dest està nominat per primer cop al jugador masculí de l’any, però cal destacar que ja va ser el guanyador del premi al jove de l’any el 2019. A més, Pulisic és l’únic finalista que ha guanyat el premi anteriorment (2017 i 2019), mentre que McKennie i Morris estan nominats per tercera vegada, i Adams i Zardes opten al premi per segona vegada.

La votació dels premis comença aquest 10 de desembre i es tanca el 16 de desembre. Els guanyadors es donaran a conèixer el divendres 18 de desembre. Els vots per als premis de Jugador de l’any de futbol dels Estats Units es recullen dels respectius entrenadors de la selecció nacional, jugadors de la selecció nacional que han jugat almenys un partit el 2020, membres de la junta directiva dels futbolistes dels Estats Units, del Consell d’atletes de futbol dels EUA, entrenadors principals de la lliga americana de futbol (MLS i USL), i membres de mitjans i exjugadors i administradors.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut