Un atac que rutlla

Un atac que rutlla

Griezmann i Braithwaite continuen en ratxa golejadora mentre que Dembélé ja ha igualat la seva segona temporada amb més gols

El FC Barcelona té un atac que rutlla. Per segon partit consecutiu, els tres davanters titulars alineats per Koeman han acabat veient porta. Griezmann, Braithwaite i Dembélé s’han agradat en atac i consoliden, d’aquesta manera, el seu bon moment de forma.

Griezmann: gol en 4 dels últims 5 partits

El primer en estrenar-se a Budapest ha estat Antoine Griezmann, que ha signat un gol carregat de classe amb un cop d’esperó després d’una centrada de Jordi Alba. Era el 0-1 i el quart gol del francès en els últims cinc partits. És el primer cop que el ‘7’ blaugrana encadena tres partits consecutius marcant amb el Barça.

Braithwaite: 4 gols en els últims 3 partits

En un estat de forma similar es troba Martin Braithwaite, que ha marcat quatre gols en els últims tres partits.  La diana d’aquesta nit ha estat ‘cum laude’, ja que ha vingut precedida per 33 passades consecutives del Barça, un rècord a la Lliga de Campions.

A més, el danès ha forçat el penal que ha suposat el 0-3 a Budapest, aprofitant així a les mil meravelles la continuïtat que li ha atorgat Ronald Koeman a l’equip titular. També és la seva millor ratxa com a culer.

Dembélé: segona millor temporada golejadora

El tercer davanter que s’ha sumat a la festa golejadora del Barça ha estat Ousmane Dembélé. Després de signar l’assistència del 0-2 des de la banda esquerra, el francès ha estat l’encarregat de transformar el penal que ha posat el 0-3 en el marcador. Suma ja 4 gols aquesta temporada, igualant les xifres golejadores de la seva primera temporada. Només a la segona, en què va marcar 14, n’havia fet més.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut