L’homenatge a Maradona trenca rècords a les xarxes socials del Barça

L’homenatge a Maradona trenca rècords a les xarxes socials del Barça

En un sol dia, el compte del FC Barcelona a Instagram va generar 20 milions d’interaccions

L’homenatge que el FC Barcelona i Leo Messi van oferir a Diego Armando Maradona, coincidint amb el partit Barça-Osasuna (4-0), va marcar xifres de rècord a les xarxes socials del Club. Una xifra contundent que ho demostra: en un sol dia, només al compte d’Instagram, es van comptabilitzar prop de 20 milions d’interaccions amb el contingut publicat pel Club durant 24 hores. També a Twitter l’abast va ser brutal, amb un total de 44 milions d’impressions només en el compte principal (@fcbarcelona).

A continuació repassem alguna de les dades més destacades dels principals comptes del FC Barcelona a les diferents xarxes socials:

INSTAGRAM

  • 20 milions d’interaccions en un sol dia al canal del Club. És el rècord absolut del compte oficial del Barça

  • La foto de l’homenatge de Messi és la 3a imatge amb més likes de la història del canal d’Instagram del FC Barcelona

TWITTER

  • Més de 1.4 milions d’interaccions acumulades entre el compte espanyol @fcbarcelona_es i l’anglès @fcbarcelona, xifra que significa el rècord de tot el 2020.

  • Es van assolir 44 milions d’impressions en el compte principal @fcbarcelona durant el dia d’ahir, el segon més alt del 2020.

  • La foto de la celebració, amb 180.000 likes, és la 2a del 2020 amb més 'M’agrada', només per darrera de l’anunci de la mort de Maradona 

FACEBOOK

  • La foto de la dedicatòria és la 4a amb amb un reach més elevat de tot l’any, ja que ha arribat a més de 12 milions de persones.

YOUTUBE

Cal recordar que el Barça és el club esportiu que generà més interaccions a les xarxes socials per tercera temporada consecutiva. L’exercici 2019-20 va assolir 1.376 milions de likes, comentaris, comparticions o retweets. El club blaugrana, que va créixer un 18% respecte a l’exercici anterior, manté aquest lideratge per sobre del Liverpool (1.291 milions), el Manchester United (1.129), la Juventus (826) i el Reial Madrid (765), segons dades de Blinkfire.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut