De ‘10’ a ‘10’: la dedicatòria de Messi a Maradona

De ‘10’ a ‘10’: la dedicatòria de Messi a Maradona

Messi ha celebrat el seu gol contra l’Osasuna lluint la samarreta que va defensar Maradona a Newell’s Old Boys, l’equip de Messi a l’Argentina

Després de la tràgica mort de Diego Armando Maradona dies enrere, totes les mirades estaven posades en Leo Messi. I l’actual ‘10’ culer ha tingut un record molt i molt especial quan ha vist porta i ha marcat el quart gol del partit contra l’Osasuna: s’ha tret l’equipació blaugrana i ha deixat a la vista una samarreta vintage de Newell’s Old Boys.

No és una samarreta qualsevol, sinó una amb molt de significat. És la samarreta que va lluir Diego Armando Maradona durant la temporada 1993/94 a Newell’s Old Boys, l’equip que va veure les primeres passes de Messi abans de fitxar pel Barça el 1999.

Cal recordar que Diego Armando Maradona va jugar una única temporada a Newell’s Old Boys, just després d’haver defensat els colors del Sevilla durant la temporada 1992/93. Seria el penúltim equip de Maradona, que oferiria el seu últim futbol a Boca Juniors.

Messi va veure jugar Maradona

Curiosament, un molt jove Lionel Messi va assistir al debut de Diego Armando Maradona amb la samarreta de Newell's Old Boys. Va ser un partit contra l'Emelec que es va jugar el 7 d'octubre del 1993... i Maradona va marcar. Un dia rodó per a Maradona i també per a Messi, que avui ha homenatjat la llegenda argentina com tocava. De '10' a '10'.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut