Barça Studios estrena ‘The Court’, la sèrie documental que descobrirà el dia a dia de l’equip de bàsquet

Barça Studios estrena ‘The Court’, la sèrie documental que descobrirà el dia a dia de l’equip de bàsquet

La producció audiovisual de Barça Studios compta amb sis capítols de 30 minuts de durada que es podran veure a través de Barça TV+, la plataforma de ‘streaming’ del Club, al llarg de la temporada

Barça Studios continua ampliant el seu catàleg de produccions audiovisuals, aquest cop apropant-se a l’equip de bàsquet, amb ‘The Court’, una sèrie documental sobre el dia a dia dels homes de Sarunas Jasikevicius. Aquesta nova producció s’estrena aquest dimecres 11 de novembre i es podrà veure per Barça TV+, la plataforma de ‘streaming’ del Club.

L’objectiu de la sèrie és traçar un perfil esportiu i humà del primer equip de bàsquet del FC Barcelona durant la temporada en curs. Les càmeres de ‘The Court’ s’han instal·lat al Palau Blaugrana per desvelar com es construeix el nou cicle de la secció sota el comandament de Saras Jasikevicius. La sèrie entrarà al vestidor, serà testimoni de com es preparen els partits, seguirà l’equip als desplaçaments més importants i aprofundirà en els perfils de cadascun dels jugadors. En definitiva, un retrat a cor obert d’un equip en plena competició amb els autèntics protagonistes com a testimonis. 

En el primer capítol podrem veure un repàs de la temporada 2019/20, marcada per l’aturada de les competicions a causa de la pandèmia de Covid-19, i el revulsiu que va suposar per a l’equip l’arribada de Jasikevicius. El segon episodi se centra ja en la pretemporada, inclosa l’estada al Comú d’Encamp, a Andorra, de l’equip per preparar aquest nou curs 2020/21 i on el conjunt blaugrana va debutar en un amistós contra el MoraBanc Andorra. L’episodi també segueix l’equip en la Supercopa, amb l’arribada dels homes de Saras a la final, que se’ls va escapar en els darrers segons en un partit molt disputat contra el Reial Madrid.

La sèrie és una producció pròpia de Barça Studios, la factoria audiovisual del FC Barcelona, i comptarà amb 6 capítols d’uns 30 minuts de durada que s’aniran estrenant a mesura que avanci la temporada i fins al seu final.

Pierre Oriola, capità del primer equip de bàsquet

The Court ofereix visió única de com és el nostre dia a dia. És una proposta amb què el Club aposta per un contingut diferent amb l’objectiu que els aficionats estiguin més a prop de l’equip i dels jugadors i això és molt positiu. Les càmeres són un més, ens acompanyen a tots els partits, a tots els viatges... I crec que el resultat ofereix a l’espectador la possibilitat de conviure amb els nostres moments quotidians, descobrint facetes dels jugadors i de l’equip fins ara desconegudes pel gran públic. Espero que aquest documental arribi a molta gent i agradi tant a l’aficionat culer com a l’aficionat del bàsquet”

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut