Entrenament de recuperació

Entrenament de recuperació

Després de la victòria davant el Dinamo, els homes de Koeman s'han exercitat al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Sessió de recuperació a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Després del triomf de Champions davant el Dinamo de Kíev (2-1), els de Ronald Koeman han saltat, el matí del dijous 5 de novembre, a la gespa del camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. 

L'entrenament, per començar a preparar el pròxim compromís lliguer davant el Betis, ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip. Els futbolistes que van jugar davant l'elenc ucraïnès han fet treball de recuperació postpartit.

Els culers s'exercitaran de nou divendres 6 de novembre. Una sessió que tindrà lloc a les 11 hores i de la qual es podran veure, en directe, els primers 15 minuts a través de Barça TV+. Posteriorment, a les 13.00 hores i també en directe a Barça TV+, tindrà lloc la roda de premsa de Ronald Koeman prèvia al FC Barcelona - Betis. Un matx que precedirà l'aturada de seleccions d'aquest mes de novembre. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut