El Barça s’enfila als +40 gols

El Barça s’enfila als +40 gols

El conjunt de Xavi Pascual ha superat la quarantena de gols en els últims sis partits i té una mitjana de quasi 39 gols en els 16 duels disputats aquesta temporada

L’estil de joc del Barça s’ha pogut veure en la seva màxima expressió en moltes ocasions en les darreres temporades, però en els últims partits, a més, s’ha reflectit més que mai en els marcadors finals. I és que en els últims sis partits que ha disputat, el conjunt de Xavi Pascual ha arribat al minut 60 per sobre dels 40 gols. Una mostra de que l’equip, a més de la seva vocació ofensiva, no abaixa els ritme en cap moment.

La ratxa dels +40 gols va començar la setmana en què el Barça va disputar dos partits a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Primer contra el Fertiberia Port Sagunt (43-25) i més tard contra el Recoletas Atl. Valladolid (50-24). Uns dies més tard tornava l’EHF Champions League, però l’exhibició ofensiva del Barça no es va aturar: 45-27 contra el PPD Zagreb.

Després d’aquests tres partits el Barça va haver de complir amb un confinament preventiu per l’aparició de tres casos positius de Covid-19. L’estat de forma no es va veure afectat, tal com mostren els resultats posteriors. Va arribar la tanda de tres partits en tres dies, que es va tancar amb tres victòries. Per començar, en la Champions, el Barça va tornar a exhibir fam i velocitat contra l’Aalborg Handbold (42-33). Poques hores després tornaven a estar per sobre dels 40 gols contra el Benidorm (43-29), igual que en l’últim partit de la trilogia a la pista del Dicsa Modular Cisne (27-43).

Mitjana de quasi 39 per partit

Abans de la primera aturada internacional de la temporada, el Barça ha pogut disputar 16 partits. Amb tres partits ajornats pendents de recuperar (Bada Osca, Bidasoa Irún i Veszprém), els blaugranes són lídes tant en la Lliga Sacyr ASOBAL com en la Champions League. I ho són després d’una trajectòria impecable, amb el ple de 16 victòries.

La contundència golejadora no es limita només als últims partits, ja que en tot el tram inicial de temporada el Barça té una mitjana de gairebé 39 gols. De fet, el partit amb un registre golejador més baix va ser el triomf a la pista del Motor Zaporozhye (25-30). És a dir, sempre s’ha superat la trentena de gols en tots els partits.

Els reptes del futur, tant del pròxim com del més llunyà, són majúsculs. I la clau de l’èxit serà mantenir el treball col·lectiu, l’autoexigència i la vocació d’oferir espectacle sobre la pista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut