Dicsa Modular Cisne - Barça: Conclouen amb un nou triomf (27-43)

Els culers, en el conjunt de tres partits en tres dies, també han mantingut l'argument de la victòria a Pontevedra

Tanquen la trilogia de partits amb pas gloriós. El triomf davant l’Aalborg (dijous), la victòria davant el Benidorm (divendres) han precedit el triomf davant el Dicsa Modular Cisne. Aquest dissabte 31 d'octubre els de Xavi Pascual han vençut, després de reaccionar, el conjunt de Pontevedra per 27-43. N'Guessan, Ludovic Fabregas i Janc, els tres amb sis gols, han destacat en la faceta realitzadora.

Reacció culer

Un temps mort de Xavi Pascual ha revertit el signe del partit. En un Pabellón Municipal dos Deportes de Pontevedra amb presència de públic a les grades, el Dicsa Modular Cisne ha sotmès els barcelonistes fins al minut 17. Moment en què Diocou ha signat el 10-11 i ha dinamitat els visitants en el marcador.

A partir d'aquesta primera avantatge culer en el partit, el Barça ha recuperat l'energia anotadora d'aquest curs i s'ha distanciat en l'electrònic fins al 15-22 del descans. Les intervencions de Gonzálo Pérez de Vargas també han esdevingut arguments de mèrit per revertir la intensitat gallega. A més, la profunditat de plantilla barcelonista ha contribuït a l'apoderament d'aquest matx de la jornada 11 de la Lliga Sacyr ASOBAL.

El triomf no perilla

En la represa, les diferències blaugranes han crescut. La defensa barcelonista ha tret a relluir les seves virtuts i ha negat les celebracions a l'elenc local, sempre per darrere en l'electrònic des del minut 17 de partit, però combatiu fins a la conclusió.

Amb un Xavi Pascual intens des de la banda, el Barça ha mantingut la concentració i la inspiració ofensiva fins a la finalització: 27-43. Una superioritat construïda gràcies a la velocitat impresa per tots els integrants barcelonistes de cara a porteria. Destacar que tots els noms, menys el de Pérez de Vargas, el de Petrus i el de Sorhaindo, han aparegut en les estadístiques anotadores culers. Un d'aquests tres homes que no ha marcat també ha deixat l'apunt agredolç. Cédric Sorhaindo ha sofert una lesió muscular al bessó de la cama esquerra; l'evolució marcarà la seva disponibilitat.

Així doncs, amb aquest clar triomf en terres gallegues, els de Xavi Pascual han conclòs de manera invicta la sèrie de tres partits en tres dies. Sempre amb l'argument de la imbatibilitat, que segueix intacte tant en Lliga com en Champions.

Ara, les competicions de club deixaran pas a les seleccions durant els pròxims deu dies.

FITXA DEL PARTIT

Dicsa Modular Cisne, 27
Barça, 43

Dicsa Modular Cisne: Jorge Villamarín (-), Chan (8), Picallo (2), Andrés Sánchez (5), Preciado (2), Gayoso (-) i Daniel Ramos (7) -set inicial- Pablo González (-), Simón (1), Conde (-), Leiras (-), Álvarez (1), Arias (1).
Barça: Pérez de Vargas (-), Sorhaindo (-), N'Guessan (6), Diocou (3), Dika Mem (1), Alex Pascual (4) i Ludovic Fabregas (6) -set inicial- Möller (1), Makuc (3), Frade (2), Janc (5), Mortensen (3), Entrerríos (2), Langaro (2), Petrus (-) i Aleix Gomez (5).

Parcials: 4-3; 8-5; 10-9; 10-13; 14-18; 15-22 // 15-24; 17-26; 21-30; 23-34; 24-37; 27-43

Àrbitres: Sergio Rodríguez i Andrés Rosendo.

*Foto: Patri Rivas