Barça - BM Benidorm: Sostenen el ritme triomfal (43-29)

Segona victòria dels blaugranes en menys de 48 hores. Després de derrotar l'Alborg en Champions, els culers s'han endut l'alegria en partit de Lliga

Quasi 24 hores més tard del triomf a la Champions davant l'Alborg (42-33), el Barça ha afegit un nou triomf al seu caseller. Aquesta vegada, ha sigut en Lliga i davant el BM Benidorm (43-29). Blaz Janc i Dika Mem, ambdós amb cinc dianes, han estat els màxims realitzadors del conjunt de Xavi Pascual.

El Palau veu igualtat

En l'inici d'aquesta jornada 10 de Lliga Sacyr ASOBAL, Barça i Benidorm han imposat ritme. En conseqüència, els de Xavi Pascual han maldat per desempallegar-se dels visitants.

Després d'una arrencada amb alternances en el marcador, que ha vist com el Benidorm quasi sempre tenia una renda d'un gol, progressivament, els blaugranes han obert escletxa. Un parcial de 4-1, on Gonzálo Pérez de Vargas ha contribuït amb aturades, gol i assistència, el Barça s'ha distanciat fins al 14-10.

Els deu gols barcelonistes al contraatac, Dika Mem i Blaz Janc, amb tres dianes cadascú, han destacat en la faceta ofensiva de la primera meitat. Una contribució que ha construït el favorable 23-17 al descans.

No afluixen i asseguren la victòria

Tot i l'aglomeració de partits, els culers no saben que és treure el peu de l'aturador. En els següents 30 minuts de matx, els blaugranes han donat continuïtat al seu joc. Intensitat en defensa i en atac per desmarcar-se dels alacantins, que no han pogut seguir el ritme barcelonista.

D'aquesta manera, amb més gols al contracop gràcies a una defensa que s'ha anticipat constantment, el Barça ha encadenat la vuitena victòria del curs. I, per tant, segueix imbatut, tant a la Lliga com a la Champions.

Ara, aquesta marató de tres partits en menys de tres dies es tancarà el dissabte 31 d'octubre a la pista del Cisne BM (17.30 hores).

FITXA DEL PARTIT

Barça, 43
BM Benidorm, 29

Barça: Möller (-), Entrerríos (3), Ariño (2), Janc (5), Petrus (-), Mem (5) i Fabregas (4) -set inicial- Pérez de Vargas (1), Diocou (4), Dolenec (4), Makuc (3), Cindric (-), Alex Pascual (4), Pálmarsson (1), Langaro (4), Frade (3).
BM Benidorm: Vial (-), Rivero (2), Feuchtmann (-), Mario López (2), Nolasco (3), Leitao (3) i Folques (3) -set inicial- Rodríguez (-), Balsa Cejovic (1), Porras (2), Borja Mendez (-), Jaka Spiljak (3), Lignieres (3), Ivan Nikcevic (7)

Parcials: 3-3; 7-7; 9-9; 15-11; 18-14; 23-17 // 25-19; 30-20; 33-23; 34-25; 39-26; 43-29

Àrbitres: Jordi Ausás i Carlos Luque