Willkommen, Marc!

Willkommen, Marc!

L’alemany torna a la competició en un estat de forma espectacular: ha estat decisiu amb cinc intervencions de molt nivell contra el Dinamo Kíev

Amb el número ‘1’, Marc Ter Stegen. El porter alemany ha tornat a la competició oficial amb un partidàs descomunal contra el Dinamo Kíev. El seu recital, amb cinc intervencions de molt nivell, ha resultat completament decisiu perquè el FC Barcelona hagi sumat la seva tercera victòria a la fase de grups de la Champions.

Tres aturades amb 1-0

Durant els primers minuts de partit semblava que l’alemany tindria un partit tranquil però res més lluny de la realitat. L’atrevit conjunt ucraïnès ha gaudit de fins a tres bones ocasions de per segellar l’empat després de la diana inicial de Messi. En totes s’ha topat amb el mur alemany. La primera, una exhibició de reflexos. La segona, tapant bé l’espai en un ú contra ú.

La segona meitat ha començat amb un nou ensurt, però hi tornava a ser Ter Stegen sota pals. Aquest cop, ha tret un peu fonamental per mantenir l’avantatge. Encara faltaria una última intervenció de nivell. Ja amb el 2-0 al marcador, ha tornat a resultat guanyador en un ú contra ú.

El número ‘1’ blaugrana fins i tot ha estat a punt d’evitar l’únic gol visitant en una acció en què ha tornat a lluir-se. El seu refús, però, l’ha aprofitat Tsigankov per anotar el 2-1 definitiu. Memorable actuació de l’alemany en el seu retorn a la competició.

Ter Stegen: "Tenia moltes ganes de tornar"

Un cop acabat el partit, l'MVP ha explicat les seves sensacions: "He tornat a fer el que més m'agrada. En tenia moltes ganes". L'alemany ha reconegut que l'equip "ha patit bastant" en els compassos finals però es queda amb el resultat: "Tornar i guanyar és el màxim. Estic supercontent". Nosaltres també. Willkommen, Marc!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut