El Barça Vòlei femení s'imposa a Sòria (0-3)

L'equip masculí guanya el primer set a Lugo, però acaba perdent per 3-1 en partit de la Superlliga

Important victòria del Barça Vòlei femení per 0-3 a la pista del CAEP Soria en el segon partit de la Superlliga Femenina 2 que va disputat el conjunt blaugrana el dissabte 31 d’octubre.

Les jugadores blaugrana, entrenades per l’argentina Lucía Bergar, van afrontar el partit amb molta concentració i encert, que els va permetre imposar-se en els tres sets amb uns resultats de 16-25 / 22-25 / 19-25. Tot i el domini català en el marcador, les joves jugadores del CAEP Soria van lluitar en tot moment, fet que dona més mèrit a aquesta victòria en el segon partit que ha disputat el Barça Vòlei en aquesta competició. Berta Palau i Berta Guàrdia van destacar amb detalls de gran qualitat, que van ser importants perquè el Barça sumés tres punts en aquest partit.

Barça Vòlei F: Grima, Koehler, Galiano, Paterno, Guàrdia, Guidarelli, Palau, Mesquida, Llinàs, Bisbe, Fontdecaba, Surrallés i Orejas.

El masculí cau a Lugo

Per la seva part, l’equip masculí del Barça Vòlei va sortir derrotat per 3-1 (20-25 / 25-20 / 25-19 / 30-28) de la seva visita a la pista de l’Arenal Emevé de Lugo, en partit de la sisena jornada de la Superlliga Masculina.

El Barça va començar dominant l’enfrontament en un període en el què cal destacar l’actuació de Lucas Madaloz en totes les facetes i que els hi va permetre imposar-se per 20-25. Però a partir d’aquí, l’equip gallec va saber reaccionar i Brandon Rattroy va liderar el joc del seu equip per donar la volta al marcador i sentenciar-lo a favor del Arenal Emevé en un quart set que va registrar un marcador de 30-28, que demostrava la igualtat que va haver sobre la pista.

Després d’aquest partit, els homes entrenats pel colombià Fredy Mosquera sumen només una victòria en els sis partits disputats en el seu retorn aquesta temporada a la màximna categoria del voleibol espanyol.

Barça Vòlei M: Madaloz, Arranz, Da Silva, Morató, Guerra, Domenech, Lacalle, Sanchis, Belda, Masia, Campos i Crespo.

El passat dimecres, en partit entre setmana, el Barça Volei va perdre al seu pavelló amb el Téxtil Santanderina per 2-3