Superats al cinquè set

El Textil Santanderina guanya el Barça Volei a la jornada entre setmanal de la Superlliga Masculina (2-3)

Duel a la part baixa de la classificació a la 5a jornada de Superlliga que va enfrontar dimecres el Barça Voleibol i el Textil Santanderina al pavelló Parc Esportiu Llobregat de Cornellà. L’equip local no va ni començar ni acabar massa bé un partit en el què va controlar el segon i tercer set, però que va  perdre per 2-3 després d’un cinquè set en el qual es va veure totalment superat pels càntabres (19-25 / 25-22 / 25-16 / 20-25 / 5-15).

Durant tot el partit es van alternar moments d'alts i baixos per a tots dos conjunts, on l'equip mes encertat es feia amb el set. Un inici de partit on el Volei Textil Santanderina va sortir amb idees fixes i es va posar molt aviat amb un marcador de 2-7. Els càntabres no deixaven caure cap pilota, amb bones defenses als atacs blaugranes i van obligar l’entrenador local Fredinson Mosquera a demanar el seu primer temps mort. No va canviar el desenllaç d’aquest primer parcial en el que l’equip visitant va anar per davant sempre en el marcador i es va endur el set per 19-25.

El segon set va començar a equilibrar el joc dels dos equips i va proporcionar un bon espectacle sobre la pista, amb bones accions tant de recepció-atac, com de defensa-contraatac. Finalment, va ser el Barça Volei qui va poder igualar el marcador al guanyar el set per 25-22 en un darrer punt que va decidir Madaloz amb un servei directe.

La recuperació blaugrana va tenir la seva confirmació en el tercer set, que es va mantenir igualat durant la seva primera meitat fins arribar a un resultat de 13-13, però a partir d’aquí el Barça va anar augmentant el seu avantatge i es va imposar amb un clar 25-16.

La tònica del partit va tornar a girar a la mànega següent en la que els jugadors càntabres no es van donar per perduts en cap moment, aconseguint igualar el partit al guanyar el quart set per 20-25.

Un desenllaç sense opcions

En el cinquè i definitiu set, el rival del Barça ràpidament es va plantar amb un important avantatge de quatre punts (1-5), que va saber gestionar i augmentar, per donar més tranquil·litat al seu joc fins a guanyar per un contundent 5-15.

Amb aquest resultat, el Barça Volei es troba a la classificació de la Superlliga amb 3 punts, igualat amb el Voleibol Almoradí, i deixant per darrera únicament l’UBE Illa Grau, amb 2 punts.

Amb la baixa del seu capità Galindo, per estar en quarantena, per l’equip barcelonista van jugar Guerra, Madaloz, Da Silva, Morató, Domenech, Arranz, Lacalle, Masià, Sanchis, Crespo i Belda.