PRÈVIA | Juventus - Barça: Partidàs de Champions a Torí

PRÈVIA | Juventus - Barça: Partidàs de Champions a Torí

Els culers visiten el Juventus Stadium en la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions en busca del segon triomf consecutiu a Europa

De partidàs en partidàs. Després del Clàssic del passat cap de setmana, on els culers van caure de manera injusta, ara és el torn de la Lliga de Campions. Els homes de Ronald Koeman intentaran deixar enrere la derrota davant el Reial Madrid amb un nou duel trepidant, aquest cop contra la Juventus. El Barça visita Torí en la segona jornada de la fase de grups de la Champions (dimecres, 21 hores) en un autèntic partidàs on culers i italians vénen de guanyar a la primera jornada i buscaran ser líders en solitari d'aquest grup G.

El rival

La Juventus arriba amb la baixa de la seva estrella, Cristiano Ronaldo, i amb el dubte de si diversos jugadors com De Ligt, Bonucci o Chiellini estaran finalment disponibles per al partit. Igualment, però, el tècnic debutant Andrea Pirlo compta amb grans jugadors a la seva plantilla, capaços d'afrontar les baixes esmentades. Jugadors experimentats com Szczęsny, Alex Sandro, Cuadrado, Ramsey, Rabiot, Morata o Dybala, a més de joves fitxatges com Kulusevski, McKennie o l'exblaugrana Arthur.

Entrenador: Andrea Pirlo
Balanç a la Champions: 1/1 Victòries
Màxim golejador a la UCL: Morata (2 gols)
Exculers a l'equip: Arthur

mini_1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-juvee

L'escenari

Els torinesos compten amb un nou temple des de fa 9 anys, quan es va inaugurar el Juventus Stadium, anomenat també Allianz Stadium. Anteriorment, abans del 2011, els italians jugaven a l'Estadi Delle Alpi, el qual va ser demolit per construir el nou estadi. L'actual, que és considerat de categoria 4 per la UEFA, compta amb una capacitat total de 41.000 espectadors, però es jugarà a porta buida. 

Predecents

Pel que fa als precedents, Barça i Juve s'han vist les cares diverses ocasions, amb un total de 13 partits oficials. El balanç, però, està molt igualat: quatre victòries culers, quatre empats i cinc victòries dels italians. Com a dada positiva, cal destacar que el darrer cop que tots dos equips es van enfrontar a la fase de grups (2017/18) els culers van guanyar al Camp Nou i van empatar a Torí. A més, la darrera Champions que va guanyar el Barça va ser derrotant a la Juventus a la final de Berlín el 2015.

El Barça

Els culers arriben després de golejar al Ferenváros a la primera jornada (5-1), i buscaran el segon triomf consecutiu a la Champions. Per a aquest matx, Ronald Koeman ha convocat als següents 21 futbolistes:  Dest, R. Araujo, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Ansu Fati, Junior, Iñaki Peña i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió Ter Stegen, Coutinho i Umtiti, mentre que Piqué és baixa per sanció després de ser expulsat contra el Ferencváros.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut