Juve-Barça, un duel de vells coneguts

Juve-Barça, un duel de vells coneguts

Diversos companys de seleccions i excompanys d’equip es veuran les cares el proper dimecres al Juventus Stadium en un autèntic partidàs de Champions

Barça i Juventus són dos dels millors equips d’Europa, i per conseqüència, tenen a les seves files magnífics jugadors amb una gran trajectòria tant a nivells de clubs com de seleccions. I és per això que, en el partidàs que tindrà lloc dimecres a les 21.00 hores a Torí, es veuran les cares una gran quantitat de vells coneguts, amics i companys que han compartit vestidor i que de fet, en molts casos, encara ho fan a la selecció.

Els casos més clars són els jugadors que han estat a tots dos equips: Pjanic i Arthur s’enfrontaran a gran part dels seus excompanys, i serà sens dubte un partit molt especial per a ells. També Neto ha defensat totes dues porteries, però de la seva època a Torí ja només queden a la plantilla 8 jugadors: Buffon, Chiellini, Bonucci, Alex Sandro, Khedira, Cuadrado, Dybala i Morata.

Però hi ha molts més possibles retrobaments. Sense anar més lluny, les dues estrelles del duel (que s'han enfrontat infinitat de vegades en una rivalitat llegendària) Leo Messi i Cristiano Ronaldo -encara pendent de si podrà disputar el partit pel positiu per covid- es retrobarien amb algunes cares conegudes. L’argentí es veurà amb un habitual company de la selecció, Paulo Dybala. Quant a Ronaldo, va compartir vestidor amb Gerard Piqué (que no podrà jugar per sanció) al Manchester United, i també és company de selecció del jove Trincao.

Seguint amb seleccions, Coutinho es retrobarà amb companys a la ‘Canarinha’ com Alex Sandro, Danilo o el propi Arthur, mentre que Griezmann, Lenglet, Dembélé i Umtiti han compartit vestidor de la selecció francesa amb Rabiot, al igual que Ter Stegen i Khedira amb Alemanya i Araujo i Bentancur amb l’Uruguai. També hi haurà duel nord-americà: Sergiño Dest i Weston McKennie, dos joves talents que ja han coincidit amb la selecció dels Estats Units.

mini_OtracaraJuve_pic_2017-11-22otrojuventus-barcelona26-ok
Khedira i Ter Stegen, excompanys de la selecció alemanya - MIGUEL RUIZ

Menció especial mereixen Frenkie De Jong i Matthijs de Ligt, dos amics i excompanys a l’Ajax i que a més, continuen compartint vestidor amb la selecció holandesa, on van ser dirigits precisament per Ronald Koeman.

mini_GalaTheBestFIFAFootballAwards2019_pic_2019-09-24otrothebest11
De Jong i De Ligt, una amistat molt més enllà del terreny de joc - MIGUEL RUIZ

Finalment, també el bianconero Morata es retrobarà amb diverses cares conegudes: a part de l’esmentat Neto, amb Griezmann va coincidir a l’Atlètic de Madrid i amb Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets i Sergi Roberto, a la selecció espanyola.

mini_OtroFCB-ATL162020_pic_2020-07-01otrobarcelona-atleticomadrid29
Griezmann i Morata, companys a l'Atlètic de Madrid la temporada 2018/19 - MIGUEL RUIZ

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut