La convocatòria del Clàssic

La convocatòria del Clàssic

Ronald Koeman ha donat a conèixer els 23 jugadors citats per al partit contra el Reial Madrid que es jugarà aquest dissabte al Camp Nou (16 hores)

Arriba un dels moments més esperats de cada temporada, el Clàssic entre el FC Barcelona i el Reial Madrid. El món mirarà a Barcelona aquest dissabte a les 16 hores quan comenci el primer Clàssic de la temporada entre els homes de Ronald Koeman i els de Zinedine Zidane. El Madrid arriba al Camp Nou després de perdre a la Lliga contra el Cadis i a la Lliga de Campions contra el Shakhtar, tot i que a la Lliga ha guanyat tres partits, n'ha empatat un i només suma una derrota, la de la passada jornada.

Per al partit contra els madrilenys, Koeman ha facilitat aquest divendres la llista de 23 convocats amb la novetat de Jordi Alba, que ha rebut l’alta mèdica després de la sessió d’aquest matí.

Així doncs, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, S. Roberto, F. De Jong, Ansu Fati, Junior, Iñaki Peña i Arnau Tenas. Es perden el partit per lesió Ter Stegen, Matheus i Umtiti.

Darrera sessió a Barcelona

Aquest divendres, a les 11 hores, l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Reial Madrid en una matinal de sol a la Ciutat Esportiva. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut