Tres ratxes per defensar a Getafe

Tres ratxes per defensar a Getafe

El FC Barcelona visita un dels estadis més incòmodes de Primera amb la voluntat de mantenir vives tres bones estadístiques

El Barça reprendrà la competició de Lliga contra un dels rivals més incòmodes de Primera: el Getafe, el primer d’una sèrie de set partits exigents abans d’una nova aturada. Més enllà de la importància dels tres punts, la visita al Coliseum Alfonso Pérez (dissabte 18, 21 hores) ve acompanyada de tres ratxes positives que el Barça intentarà mantenir vigents.

15 partits sense perdre contra el Getafe

Tot i ser un dels equips més complicats de Primera, el Barça ha sabut sortir ben parat dels seus últims compromisos contra el Getafe. Ara mateix acumula un total de 15 partits consecutius sense perdre contra els madrilenys, amb un balanç de 12 victòries i 3 empats. Els blaugrana han marcat 45 gols en aquests 15 partits invictes. L’última derrota contra el Getafe? Un 1-0 al novembre del 2011.

Quatre victòries consecutives al Coliseum

La bona ratxa del Barça contra el Getafe es fa encara més visible repassant els partits jugats al Coliseum Alfonso Pérez. El Barça hi encadena quatre victòries consecutives, la millor de tota la seva història. Curiositat: en aquestes últimes quatre visites victorioses el Barça ha marcat sempre dos gols. L’última ensopegada es va produir el desembre del 2014 (0-0).

Quatre victòries consecutives a domicili

La tercera ratxa que el Barça mirarà de defensar a Getafe és la de victòries consecutives a domicili. Entre la Lliga passada (Vila-real, Valladolid i Alabès) i l'actual (Celta), els blaugrana encadenen quatre triomfs seguits lluny del Camp Nou, els tres últims sense haver encaixat cap gol. El Barça no encadena cinc partits o més guanyant a domicili des del 2017.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut