Set partits d’alçada fins la propera aturada

Set partits d’alçada fins la propera aturada

Visites complicades i dos duels majúsculs contra el Reial Madrid i el Juventus marquen l’agenda blaugrana durant el proper mes

La Lliga no ha fet més que començar i al Barça li continuen esperant rivals d’alçada en el proper mes. Després d’enfrontar-se a tres equips de renom com el Vila-real, el Celta i el Sevilla, al conjunt de Ronald Koeman li esperen ara set partits exigents fins a la propera aturada: Getafe, Ferencváros, Reial Madrid, Juventus, Alabès, Dinamo Kíev i Betis.

3200x2000-NOTICIA-schedule-oct_nov-cat-min

A la Lliga, un Clàssic sense públic

Per començar aquest ‘Tourmalet’ de set partits, un dels partits més complicats de cada Lliga: la visita a Getafe (17 d’octubre, 21 hores). Tot i encadenar una sèrie de victòries consecutives al Coliseum Alfonso Pérez, el Barça mai ha tingut duels fàcils contra el conjunt de José Bordalàs.

En clau de Lliga, però, la traca més forta arribarà el 24 d’octubre, quan rebi al Camp Nou el Reial Madrid, en el que serà el primer Clàssic de la història sense públic. Segurament, el partit més atractiu del proper mes i una nova prova per al Barça de Koeman.

Abans de la propera aturada el Barça també visitarà el sempre incòmode camp de l’Alabès (31 d’octubre o 1 de novembre) i rebrà el Betis (7 o 8 de novembre), el penúltim equip que ha estat capaç de guanyar al Camp Nou.

Champions: mitja fase de grups en tres setmanes

Els canvis en el calendari provocats per la crisi del coronavirus han propiciat una Champions més comprimida que mai. D’aquesta manera, el Barça i la resta d’equips europeus jugaran fins a tres setmanes consecutives a la màxima competició europea.

I seran tres partits amb enormes al·licients. Primer, el debut a casa contra el Ferencváros (20 d’octubre, 21 hores), un rival nou en competició oficial. Després, el plat fort: Juventus-Barça (28 d’octubre, 21 hores), amb el retrobament de Messi i Cristiano Ronaldo. I per acabar la primera volta un altre duel històric: Barça-Dinamo Kíev (4 de novembre, 21 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut