Preparats per al canvi d’escenari

Preparats per al canvi d’escenari

El Barça rebrà aquest dimarts (20:00 h) al Fertiberia Port Sagunt en el partit aplaçat de la jornada 1 de la Lliga Sacyr ASOBAL, que es trasllada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El Barça disputa aquest dimarts (20:00 h) el partit de la jornada 1 de la Lliga Sacyr ASOBAL que va ser ajornat en el seu moment. Els blaugranes rebran al Fertiberia Port Sagunt en el que havia de ser el partit inaugural de la temporada, però que per motius sanitaris es va ajornar. Ara, a causa de la coincidència amb la disputa de la Final Four de la UEFA Futsal Cup al Palau Blaugrana, el duel es traslladarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Serà la primera vegada que el Barça disputi un partit oficial al seu pavelló d’entrenament.

El conjunt de Xavi Pascual defensarà el liderat de la competició, ara ja en solitari després del triomf a Santander (20-33) i la derrota del Fraikin BM Granollers en la darrera jornada. Els blaugranes han sumat els 10 punts possibles, mentre que el seu rival aquest dimarts suma tres punts en quatre partits. El tècnic blaugrana comunicarà la convocatòria de 16 jugadors poques hores abans de l'inici del matx.

Els culers han completat aquest dilluns l’únic entrenament previ al partit, després de gaudir d’un diumenge de descans. En acabar la sessió, Gonzalo Pérez de Vargas ha atès a Barça TV per valorar el moment que viu l’equip, com afronten el partit contra el Port Sagunt i com creu que serà jugar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Les declaracions de Gonzalo Pérez de Vargas:

“La setmana passada vam jugar dos partits exigents, sobretot el del dijous a Nantes, i tot i que no hi ha Champions hem de treballar per continuar en la línia ascendent”.

“El Port Sagunt és un equip veterà, que en els darrers anys quan ve al Palau pateix. Aquest any serà diferent perquè no serà al Palau i serà sense públic, però volem deixar-los clar que no tenen res a fer, i això passa per fer un bon partit”.

“Suposo que al principi serà una mica estrany jugar a la Ciutat Esportiva, però és cert que des de fa un any mig o dos anys hi entrenem cada dia. Estem com a casa nostra, quasi bé més que al Palau”.

“Estem sent afortunats, podem treballar des del primer dia sense quarantenes, i això a dia d’avui és d’agrair. El fet que el Tim (N’Guessan) estigui ja amb nosaltres després d’una lesió que podria haver estat greu ens fa feliços. Amb tot l’equip disponible som més perillosos”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut