Dos partits de Lliga a la Ciutat Esportiva

Dos partits de Lliga a la Ciutat Esportiva

La coincidència amb la disputa de la Final Four de la Champions de futbol sala al Palau Blaugrana obligarà a traslladar els partits contra el Port Sagunt i l’Atl. Valladolid

El Barça d’handbol disputarà dos partits de la Lliga Sacyr ASOBAL a la Ciutat Esportiva Joan Gamper la propera setmana. Els duels contra el Fertiberia Port Sagunt i el Recoletas Atl. Valladolid, corresponents a les jornades 1 i 8, respectivament, es traslladaran al centre d’entrenament a causa de la disputa de la Final Four de la Champions League de futbol sala al Palau Blaugrana.

El partit contra el Fertiberia Port Sagunt, que en el seu dia es va ajornar, es disputarà el dimarts 6 d’octubre a les 20 hores al pavelló d’handbol, on el conjunt de Xavi Pascual s’entrena cada dia. Quatre dies després, el dissabte 10 (12 hores) el partit contra el Recoletas Atl. Valladolid es mourà uns metres més enllà, al pavelló de bàsquet, per motius de producció televisiva. El partit serà retransmès en directe a GOL i a l’App de LaLigaSportsTV.

Tots dos partits es disputaran a porta tancada per al públic per motius de seguretat sanitària. Els blaugranes, després d’aquests dos enfrontaments, tornaran al Palau la setmana següent per disputar la quarta jornada de la Lliga de Campions contra el PPD Zagreb (dimecres 14 a les 20:45 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut