Liberbank Cantabria Sinfín - Barça: El líder continua intractable (20-33)

Bona victòria culer davant el conjunt càntabre per tancar a la perfecció una setmana exigent

Nova victòria barcelonista. Menys de dos dies després del gran triomf a Nantes a la Champions, i sense pràcticament temps de descans, els culers visitaven La Albericia al campionat domèstic per enfrontar-se al Liberbank Cantabria Sinfín. Tot i així, els de Xavi Pascual no han donat opció al rival i han guanyat amb autoritat (20-33) per seguir liderant la classificació de la Lliga Sacyr ASOBAL, en un partit on la part positiva també ha estat el retorn de Timothey N’Guessan.

Domini de principi a fi

Tot i el poc marge de recuperació després de la Champions, els culers han sortit per totes des de l'inici. Els locals han aconseguit aguantar el marcador durant els primers 10 minuts, però a poc a poc, els barcelonistes han anat obrint escletxa al marcador, amb Blaz Janc molt endollat de cara a gol. Un contundent parcial de 2-9 per als culers ha col·locat el 8-17 al marcador, una distància que ja seria insalvable i que ha anat augmentant fins a arribar al descans amb 11-21.

A l'inici de la segona meitat, un nou parcial de 0-4 per als culers ha acabat de sentenciar el matx (11-25), distància que ha seguit creixent amb Mortensen perforant la porteria local (màxim golejador amb 5 dianes, igual que Janc). Ja als darrers 15 minuts, els blaugrana han acusat el desgast i han baixat el ritme, per acabar emportant-se la victòria per 20-33.

Finalment, triomf per seguir liderant una jornada més la Lliga Sacyr ASOBAL. Ara toca pensar en el proper compromís, que serà dimarts contra el Fertiberia Puerto Sagunto (20 hores).

Liberbank Cantabria Sinfín, 20
Barça, 33

Liberbank Cantabria Sinfín: Elcio Carvalho (-), Diego Muñiz (-), Cristian Postigo (2), Ramiro Martínez (3), Nicolás Zungri (3), Ignacio Valles (4), Darko Dimitrievski (2) -set inicial-. Sergio Rubio (-), Javier Valverde (-), Alejandro Blázquez (1), Carlos Lastra (-), Ernesto Sánchez (-), Gustavo Alonso (1), Leonardo Alonso (-), Ángel Basualdo (1), J. Manuel Herrero (1).
Barça: Moller (-), Mortensen (5), Sorhaindo (-), Blaz Janc (5), Aleix Gómez (4), Cindric (2), Langaro (2) -set inicial-. Pérez de Vargas (-), Ariño (2), N'Guessan (3), Thiagus Petrus (-), Diocou (2), Dika Mem (-), Makuc (2), Fabregas (2), Frade (4).
Parcials: 2-2 / 4-4 / 5-8 / 8-12 / 8-17 / 11-21 (descans) 11-24 / 13-27 / 15-32 / 17-33 / 18-33 / 20-33 (final)
Àrbitres: Luis Ignacio Colmenero i Victor Rollán