HBC Nantes - Barça: Cop d'autoritat culer (27-35)

Els blaugrana guanyen amb contundència a una pista molt complicada en un partit molt intens des de l'inici

Gran victòria blaugrana en una pista molt complicada davant el Nantes (27-35), que permet als culers seguir intractables a la Champions. Tot i la presència de 4.000 aficionats locals, els culers han estat superiors i han superat al conjunt d'Alberto Entrerríos amb autoritat. Així doncs, tres partits i tres victòries per als de Xavi Pascual a Europa, que sumen dos punts més després d'emportar-se de manera clara un partit molt intens i disputat de principi a fi.

Màxima intensitat des de l'inici

El matx ha començat de manera frenètica, amb una gran intensitat des de l'inici que s'ha mantingut durant tot el primer temps. Un bon parcial de 0-4 per als culers ha situat als de Xavi Pascual per davant al marcador (4-6), però l'estira-i-arronsa ha seguit present. Els barcelonistes han pogut augmentar l'avantatge al marcador i han arribat a situar-se a +5 (9-14) tot i que finalment els locals han retallat diferències abans del descans (15-18).

Sentència culer

Ja a la segona meitat, la intensitat ha seguit present sobre la pista, amb el Barça mantenint lleugers avantatges i amb el joc sustentat en el llançament exterior. Però els barcelonistes, amb Dika Mem (7 gols) i Palmarsson (MVP del partit amb 6 gols) molt endollats de cara a gol, han començat a obrir escletxa al marcador. Amb una gran actuació de Moller sota pals, realitzant diverses aturades claus, els visitants han aprofitat un parcial de 0-3 per acabar de trencar el partit amb un +6 al marcador (23-29) a falta de 10 minuts, distància ja insalvable per als francesos.

Als darrers compassos, el Nantes ha estat incapaç de remuntar i els blaugrana han seguit augmentant la renta de gols fins a arribar a guanyar de vuit amb el 27-35 definitiu. Finalment, victòria molt treballada del Barça en un dels partits més complicats de la fase de grups que permet als de Xavi Pascual seguir imbatuts a la Champions. El proper partit serà dissabte contra el Liberbank Cantabria BM Sinfín (12.00 hores).

HBC Nantes, 27
Barça, 35

HBC Nantes: Nielsen (-), Briet (2), Ovnicek (5), Valero Rivera (4), Augustinussen (2), Pechmalbec (5), Feliho (-) -set inicial-. Damatrin (1), Figueras (1), Colleluori (-), Bataille (-), Lazarov (4), Gurbindo (1), Monar (1) i De La Breteche (1).
Barça: Gonzalo (-), Ariño (2), Gómez (-), Dika Mem (7), Cindric (2), Palmarsson (6) y Fabregas (4) -set inicial-. Entrerríos (3), Sorhaindo (-), Mortensen (3), Dolenec (2), Janc (2), Thiagus Petrus (1), Moller (1), Langaro (2) i Frade (-).
Parcials: 4-2 / 4-5 / 7-8 / 8-12 / 12-14 / 15-18 (descans) 18-20 / 21-24 / 23-26 / 23-29 / 25-31 / 27-35 (final)
Àrbitres: Arthur Brunner i Morad Salah