N’Guessan, amb l’alta, novetat per Santander
Ofert per

N’Guessan, amb l’alta, novetat per Santander

El jugador francès entra en la llista de Xavi Pascual per al proper partit de Lliga; també tornen Makuc i Diocou, mentre que queden fora Entrerríos, Pálmarsson i Dolenec

Sense quasi passar per casa i poder gaudir de la magnífica victòria a Nantes (27-35), el Barça ha tornat a entrenar-se aquest divendres abans de viatjar a Santander per afrontar la setena jornada de la Lliga Sacyr ASOBAL. Els blaugranes s’enfronten aquest dissabte (12:00 hores, Gol i LaLigaSportsTV) al Liberbank Cantabria Sinfín amb la novetat en la convocatòria de Timothey N’Guessan, que ha rebut l’alta mèdica en acabar l’entrenament previ. Cal recordar que el lateral francès es va fer una lesió al lligament lateral extern del turmell en la Supercopa de Catalunya (21 d’agost).

Les altres dues novetats per al partit a Guadalajara són Domen Makuc i Mamadou Diocou, que van quedar fora de la llista per al partit de Champions a Nantes. En aquesta ocasió els jugadors que entren en la rotació són Raúl Entrerríos, Aron Pálmarsson i Jure Dolenec. Alex Pascual continua sent baixa per Covid-19.

El Barça continuarà defensant a Santander el liderat en la Lliga Sacyr ASOBAL. Els culers comparteixen el ple de punts (8) amb el Fraikin BM Granollers, però la diferència de gols (+60) dels de Xavi Pascual els situa al capdavant de la taula. El rival d’aquest dissabte, el Sinfín, suma dos punts en quatre jornades, els que va aconseguir en la jornada 5 a la seva pista contra el Quabit Guadalajara (29-28).

N'Guessan: "Estic content per tornar a jugar"

En acabar l’entrenament, Timothey N’Guessan ha atès a Barça TV per valorar el seu retorn a la convocatòria després de prop d’un mes fora de les pistes. El francès s’ha mostrat content i amb ganes de recuperar les sensacions de l’inici de curs, abans de la lesió. Repassem les declaracions del ‘19’ blaugrana:

"Estic molt content per tornar a jugar. Feia molt temps que no participava en la pista, però hem parlat amb el doctor i jugaré una mica. A més, he estat mirant els partits des de fora i veig a l'equip jugar molt bé"

"Al principi el retorn va ser difícil. Però a poc a poc em sento millor. Estic molt feliç i espero que fem un bon partit a la pista del Liberbank Cantabria Sinfín"

"El partit a Santander serà difícil, però hem de concentrar-nos en fer el nostre joc"

"Estic molt content de l'equip, els he vist jugar bé. Espero ajudar en el partit de dissabte"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut