Les cinc conclusions abans de l’inici de Lliga

Repassem els principals detalls que ens deixa la pretemporada després de tres victòries barcelonistes

Un cop finalitzada la pretemporada blaugrana amb el triomf al Gamper davant l’Elx (1-0), repassem les cinc principals conclusions que ens han deixat els tres partits preparatoris abans d’afrontar l’inici de Lliga:

Ple de victòries

Els culers han disputat un total de tres amistosos durant la pretemporada i tots tres han acabat amb victòria: 3-1 davant el Nàstic de Tarragona, 3-1 també davant el Girona i finalment, 1-0 al Gamper davant l’Elx. Tres de tres.

Debut de Pjanic com a blaugrana

Miralem Pjanic ha gaudit del seu primer partit com a culer. Per primer cop, el migcampista bosnià ha jugat amb el seu nou equip i ho ha fet al millor escenari possible, al Camp Nou. Pjanic ha entrat a la segona part i ha jugat mitja hora al doble pivot, juntament amb Frenkie de Jong, i ha deixat accions de qualitat sobre la gespa. A més, Pedri, Trincao i Ansu han debutat en un Gamper, i els dos primers, han debutat al Camp Nou.

Primers minuts d’Ansu a la pretemporada

Ansu Fati ha disputat els seus primers minuts de la pretemporada, i ho ha fet a un gran nivell. El jove extrem barcelonista ha estat titular i ha completat més d’una hora de joc, fins que ha estat substituït per Dembélé als 62 minuts de partit. El ‘31’ blaugrana ha estat molt actiu des de l’esquerra, creant diverses ocasions de perill i completant una gran quantitat de regats i accions de qualitat.

Triple empat al Pitxitxi de la pretemporada

Amb el gol de Griezmann, el Pitxitxi de la pretemporada queda repartit entre tres jugadors: Antoine Griezmann, Philippe Coutinho i Leo Messi, tots tres amb dos gols cadascun. A més, en total han vist porteria quatre culers durant els tres partits de preparació: els tres esmentats i també Ousmane Dembélé, que va anotar el primer gol de la pretemporada.

24 jugadors utilitzats

En total, durant els tres partits, Ronald Koeman ha utilitzat a un total de 24 futbolistes diferents amb el seu ja habitual 4-2-3-1: Neto, Iñaki Peña, Sergi Roberto, Semedo, Piqué, Lenglet, Araujo, Cuenca, Jordi Alba, Junior Firpo, Sergio Busquets, De Jong, Pjanic, Aleñá, Riqui Puig, Coutinho, Pedri, Trincao, Dembélé, Leo Messi, Ansu Fati, Konrad, Griezmann i Braithwaite.