El Gamper es queda a casa (1-0)

Un gol matiner de Griezmann atorga la victòria al Barça en el tercer i últim amistós de pretemporada

La 55a edició del Trofeu Joan Gamper es queda a casa. Un gol molt matiner de Griezmann ha resolt el tercer i últim amistós de la pretemporada del FC Barcelona, que ha signat un ple de victòries contra el Nàstic, el Girona i, aquest dissabte, contra l’Elx.

Tot i ser un dels Gamper més atípics de la història, sense afició i sense presentació pública, ha servit per conèixer les últimes sensacions de l’equip abans de l’inici de la temporada oficial, que serà el proper diumenge 27 contra el Vila-real al Camp Nou. I les sensacions, tot i la poca diferència en el marcador, han estat bones, en un Barça que en aquesta pretemporada ha anat in crescendo.

Resultat curt

El Barça ha arrencat a tot gas. El rellotge arribava al primer minut de partit en el moment en què Griezmann marcava l’1-0 després d’una gran acció de Messi, Alba i el francès. Recuperava ràpid i combinava bé el Barça, que ha gaudit de diverses ocasions per augmentar diferències. Però el gol se li ha resistit a Messi, a De Jong i també a Ansu Fati, que s’estrenava aquesta pretemporada després de deixar enrere les seves molèsties. A la mitja part s’arribava amb un resultat curt pel que s’havia vist: 1-0.

Debuta Pjanic

Les bones sensacions han continuat a la segona meitat. Griezmann, Messi i Ansu Fati generaven perill però, com al primer temps, el gol es resistia. Qui també ha rendit a gran nivell ha estat Coutinho, que ha estat designat com l’MVP del Gamper un cop acabat el partit.

Un altre dels protagonistes d’aquesta segona meitat ha estat Miralem Pjanic, que un cop superat el Covid-19 i feta la seva presentació oficial, ha pogut estrenar-se amb la samarreta blaugrana. Ha deixat detalls de qualitat que, de ben segur, aniran a més a mesura que vagi tenint minuts al llarg de la temporada. Apuntin-ho a la seva agenda: el 27 de setembre, a les 21 hores, contra el Vila-real al Camp Nou.