Ajornat l'inici de la Lliga Sacyr Asobal

Ajornat l'inici de la Lliga Sacyr Asobal

La competició havia de començar aquest dimarts, i el Barça hauria debutat el dimecres al Palau, però l'RFEBM ha posposat el seu inici davant el risc de rebrots de la Covid-19

L'REFBM (Reial Federació Espanyola d'handbol) ha comunicat que el Comitè Nacional de Competició ha decidit ajornar l’inici de la Lliga Sacyr Asobal a causa de l’actual situació sanitària arreu del territori espanyol. La competició havia de començar aquest dimarts amb el partit entre el Bidasoa Irun i l’Abanca Ademar Lleó, mentre que el Barça havia de fer el seu debut el dimecres (21.30 h), al Palau Blaugrana, contra el Fertiberia Port Sagunt. La jornada 3, que s’havia de disputar el proper cap de setmana, també queda ajornada. Amb aquestes darreres novetats, l’inici de la Lliga Sacyr Asobal queda previst per a la següent setmana, amb la disputa de les jornades 2 i 4.

Dissabte passat l'RFEBM va emetre un comunicat en què explicava que, atenent a la petició de jugadors i entrenadors, mostrava la seva predisposició a arribar a un acord per trobar una nova data per a l’inici de la competició davant la preocupació de nous rebrots de la Covid-19. Davant l’absència d’aprovació del protocol d’actuació per part del CSD (Consell Superior d'Esports) s’ha decidit prendre aquesta mesura.

En acabar la Supercopa Sacyr ASOBAL, en què el Barça es va proclamar campió en imposar-se per 18-38 al BM Benidorm, Xavi Pascual afirmava que “hem d’intentar jugar amb les majors garanties possibles”, i va matisar a continuació: “Però no perquè sigui l’handbol o un altre esport, sinó perquè és un problema social, no únicament de l’esport”.

Així doncs, la previsió per al debut del Barça a la Lliga Sacyr Asobal passa a ser el dimecres 9 de setembre a la pista de l’Helvetia Anaitasuna (amb data i hora per confirmar).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut