BM Benidorm - Barça: La Supercopa és culer! (18-38)

BM Benidorm - Barça: La Supercopa és culer! (18-38)

La càrrega dels de Xavi Pascual no ha remès en cap moment de la final i s’han proclamat campions per 23a vegada

La Supercopa Sacyr ASOBAL, al sarró! Els de Xavi Pascual han imprès un ritme frenètic en la final i s’han imposat amb autoritat al BM Benidorm (18-38). D’aquesta manera, el Barça afegeix la Supercopa d’Espanya número 23, la novena consecutiva, a les vitrines del museu. Domen Makuc, que ha delectat l’espectador amb la seva qualitat, ha estat el màxim anotador amb set dianes i l’MVP de la final.

Piconadora culer

Els de Xavi Pascual han sortit enèrgics sobre la pista del Palau d'Esports l'Illa de Benidorm. Tant en defensa com en atac. En conseqüència, el resultat i les estadístiques d’aquesta final de Supercopa s’han pintat de blaugrana. Amb una efectivitat de llançament del 80% en els deu primers minuts de partit, el marcador ha reflectit un incontestable 3-8. Una diferència que s’ha eixamplat amb l’avanç de primera part.
 
Amb una circulació fluida en zona ofensiva i amb una mobilitat per tancar tots els espais en la parcel·la defensiva, el Barça ha assolit el màxim avantatge dels primers 30 minuts: 12 unitats (5-16, min. 26). En la coralitat de la primera meitat, han sobresortit els noms de Dika Mem i Luka Cindric, amb tres gols cadascun, i Pérez de Vargas, inspiradíssim sota pals.

Sostenen la inspiració

En cap moment els de Xavi Pascual han vist perillar la victòria. En la segona part, el jove eslovè Domen Makuc, una de les noves incorporacions per aquest curs 2020/21, ha destacat en la faceta anotadora, sense fallar cap tir. D’aquesta manera, juntament amb Aleix Gómez, ha contribuït amb escreixos al distanciament culer en l’electrònic.
 
Els gols barcelonistes i les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas han desembocat la conclusió de la final. I amb el 18-38 els de Xavi Pascual s’han apoderat del segon títol del curs -recordem que ja van aixecar la Supercopa Catalunya la setmana passada-. Així doncs, el confeti d’aquesta Supercopa deixarà pas a l’inici de les competicions regulars. Perquè està previst que els blaugranes arranquin la Lliga el dimecres 2 de setembre.

FITXA DEL PARTIT

BM Benidorm, 18
Barça, 38
 
BM Benidorm: L. Tercariol (-), Rivero (1), Parker (2), Grau (-), Mario López (2), Folques (1) i Jose Oliver (1) -set inicial- Roberto Rodríguez (-), Porras (2), Borja Mendez (1), Spiljak (-), Ludwig Feuchtmann (-), Nolasco (1), Nikcevic (3), Leitao (1) i Pabán (3).
Barça: Pérez de Vargas (-), Ariño (1), Aleix Gómez (6), Dika Mem (4), Luka Cindric (3), Pálmarsson (1) i Ludovic Fàbregas (2) -set inicial- Möller (-), Langaro (3), Frade (2), Janc (4), Domen Makuc (7), Mortensen (2), Dolenec (3) i Petrus (-).
 
Parcials: 2-5; 3-8; 4-10; 5-14; 5-16; 9-20 // 10-24; 11-27; 13-29; 14-31; 15-34; 18-38
 
Àrbitres: David Monjo i Miguel Soria

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut