Mataró – Barça: La il·lusió de tornar a competir!

Mataró – Barça: La il·lusió de tornar a competir!

(20.30 hores, Esport3) El Barça d’hoquei inicia el curs amb els vuitens de final de la Lliga Catalana

La pandèmia del Coronavirus ho va interrompre tot. El Barça havia superat el Vic al Palau i havia aconseguit el rècord de victòries consecutives en una temporada a l'OK Lliga. Era un 7 de març i l’equip, que presentava un joc excels, tenia per davant objectius com la Copa, la Lliga Europea i el play-off de la competició domèstica. Tot va interrompre’s. Però ara torna l’hoquei. Ho fa 172 dies després, iniciant un nou curs amb els vuitens de final de la Lliga Catalana.

Gairebé sis mesos després, el Barça d’hoquei patins tornarà a disputar un partit oficial (20.30 hores, Esport3). El rival serà l’ascendit Mataró i l’escenari serà un pavelló Jaume Parera sense públic per motius sanitaris. La tornada serà el dissabte 29 al Palau (16.00 hores, Barça TV), també a porta tancada.

L’equip entrenat per Edu Castro ha encarat la quarta setmana de pretemporada amb els ulls posats en el doble duel contra el Mataró. “Fa molts mesos que no juguem i afrontar un partit genera molta alegria”, explica Edu Castro, recordant que cal evitar que “les ganes de tornar a jugar no ens faci estar precipitats”.

L’objectiu és classificar-se pels quarts de final que es jugarien el dilluns 31 a Vic (21.30 hores). “Hem de pensar que és un partit oficial, amb anada i tornada. Hem de jugar intensos, el més semblant possible al joc que volem però sense precipitar-nos”.

Sobre el Mataró, Castro ha destacat que s’han analitzat els vídeos del curs passat a OK Lliga Plata i que es tracta d’un “equip ordenat i molt intens”. El conjunt mataroní ha mantingut tot el bloc del curs passat i ha incorporat al reusenc Marc Ollé, procedent del Monza italià. “Els donarà un plus de qualitat”, afirma Castro.

Màxima il·lusió al vestidor

Un vestidor ambiciós com el blaugrana tenia moltes ganes que arribés aquest dimecres. “Tots tenim molta il·lusió i moltes ganes de tornar a competir”, coincideixen Sergi Llorca, Aitor Egurrola i Matias Pascual, que aquest dilluns van signar els seus vincles contractuals amb el directiu Josep Ramon Vidal-Abarca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut