Barça - Club Patí Vic: Triomf històric! (8-0)

Els blaugranes aconsegueixen el rècord de victòries consecutives en una mateixa edició de l'OK Lliga: 24

El Barça ha aconseguit una victòria que passarà a la història. Després de vèncer per 8-0 el Club Patí Vic, els blaugranes assoleixen la 24a victòria consecutiva en una mateixa edició de l'OK Lliga, rècord absolut de la competició. D'aquesta manera, els d'Edu Castro superen el registre que va aconseguir la secció durant la temporada 1983-1984, amb 23 triomfs consecutius.

Amb els deures fets a temps. El Barça ha sortit molt endollat al Palau Blaugrana i ben d'hora ha obert la llauna Joao Rodrigues, després d'una assistència de Bargalló des del darrere de la porteria. Cinc minuts després, Nil Roca ha culminat un contraatac després que Matias Pascual recuperés la possessió. Sense temps per pair els dos gols, Ignacio Alabart s'ha sumat a la festa golejadora amb un brillant xut exterior de pala.

Novament, una altra recuperació a camp propi, ha propiciat el quart de la nit, aquest cop de Pau Bargalló, que no ha perdonat des d'un lateral de l'àrea. Un minut després, Joao Rodrigues ha aconseguit el seu doblet per tancar el 5-0 abans del descans.

No afluixen en el segon temps

A la represa, el guió de partit no ha estat gens diferent. El domini de la possessió ha fet que les ocasions blaugrana comencessin a arribar, i també els gols. Pablo Álvarez ha anotat el 6-0 definint a la perfecció una acció de combinació amb Alabart. Joao Rodrigues ha arrodonit el seu gran partit amb un hat trick, després d'insistir en la rematada a l'interior de l'àrea i superar el porter visitant Masoliver. Instants després, Álvarez ha tornat a veure porta rematant, des del segon pal, per tancar, ja de manera definitiva, el marcador amb un contundent 8-0.

D'aquesta manera, el triomf coral del Barça li permet mantenir-se al capdamunt de la classificació de l'OK Lliga amb 72 punts i 24 triomfs, tots de manera consecutiva.

Barça, 8
Club Patí Vic, 0

Barça: Aitor Egurrola, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Helder Nunes, Joao Rodrigues –cinc inicial–, Matias Pascual, Pablo Álvarez, Nil Roca, Ignacio Alabart.

Club Patí Vic: Ernest Burgaya, Jaume Molas, Jassel Oller, Antoine Le Berre, David Montero –cinc inicial–, Masoliver, Arnau Parcerisas, Nil Genero, Arnau Font.

Gols: 1-0, Joao Rodrigues (min 3); 2-0, Nil Roca (min 8); 3-0, Ignacio Alabart (min 11); 4-0, Pau Bargalló (min 17); 5-0, Joao Rodrigues (min 18); 6-0, Pablo Álvarez (min 31); 7-0, Joao Rodrigues (min 42); 8-0, Pablo Álvarez (min 45).

Àrbitres: Josep Antoni Ribo i Alberto López. Han amonestat amb dues targetes blaves el blaugrana Nil Roca. Faltes: 6-9.