S’iguala el rècord històric de les 23 victòries consecutives en una OK Lliga

S’iguala el rècord històric de les 23 victòries consecutives en una OK Lliga

El Barça 2019/20 d’Edu Castro arriba al registre del Barça 83/84 de Josep Lorente

Estem davant del primer equip capaç d’acabar una OK Lliga invicte (2018/19), del que posseeix la millor ratxa de partits sense perdre (52) i, des d’aquest dimarts, del conjunt de les 23 victòries consecutives en una mateixa edició de l’OK Lliga, igualant el registre del Barça de Josep Lorente de fa 36 anys (1983/84).

L’OK Lliga 2019/20 va començar amb la desfeta per la mínima a Riazor (2-1). La derrota en la primera jornada va posar fi a la millor ratxa de partits sense perdre de la història de l’OK Lliga, superant els 47 duels del Barça de Figueroa i els 43 del Barça de Lorente. L’equip dirigit per Edu Castro ha demostrat que aquella derrota a La Corunya va ser un accident i, amb bon hoquei, ha tornat a fer història. 23 jornades d’OK Lliga i 23 victòries.

Aquest espectacular registre de triomfs consecutius en una mateixa temporada només s’ha produït en una ocasió en tota la història de la màxima competició estatal, ja sigui l’antiga Divisió d’Honor o l’actual OK Lliga. El Barça del curs 83-84 entrenat per Josep Lorente va perdre un duel i en va empatar dos en el principi de curs, però després va reaccionar amb 23 victòries seguides amb jugadors com Quim Paüls, Centell, Ayats, Venteo, Vila-puig, els germans Torner i el porter Llonch vestint la samarreta blaugrana.

Aquest rècord es pot superar pel mateix Barça 36 anys després, que aquest dimarts ha superat l’Igualada i que aquest dissabte rep el Vic al Palau (20.00 hores, horari unificat). En cas de seguir sumant victòries en les dues últimes jornades, se’n podrien afegir vuit més si s’arriba a la perfecció en les tres rondes de playoff i arribar a les 33.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut