L’OK Lliga dels invictes!

L’OK Lliga dels invictes!

El Barça Lassa és el primer equip de la història que acaba la competició regular sense perdre

L’OK Lliga 2018/19 ja és història. Història en majúscules. El Barça Lassa ha aconseguit el que mai no havia assolit cap equip: acabar la competició regular sense perdre. El balanç de 27 victòries i tres empats (84 punts) és pràcticament immillorable i és la cirereta del pastís a una temporada fantàstica.

En la segona temporada amb Edu Castro com a primer entrenador s’ha aconseguit el quart repòquer de la història del Club: Lliga Catalana, Continental, Intercontinental, Copa i OK Lliga. Només s’havien sumat cinc títols en un curs amb Figueroa (2001/02 i 2004/05) i amb Paüls (2005/06).

Fidels a la victòria

El Barça Lassa va proclamar-se campió de l’OK Lliga sense perdre, un fet que a Can Barça només s’havia produït la temporada 77/78. Llavors, es va perdre a l’última jornada davant el Cerdanyola. En aquesta ocasió, no s’ha fallat a Alcobendas i s’ha aconseguit un rècord d’imbatibilitat històric.

Són diversos els equips que només han perdut un partit de la fase regular al llarg de les temporades, però cap equip havia acabat invicte en l’anomenada OK Lliga (des de 2002/03) en l’antiga Divisió d’Honor (des de 1969/70) i en la Lliga Nacional (des de 1965/66).

Una trajectòria immaculada

Durant aquesta edició de l’OK Lliga, el Barça Lassa s’ha mostrat sòlid des de la primera jornada, superant per 4-5 el Liceo, i encadenant sis victòries contra el Voltregà, el Caldes, el Vendrell, el Sant Cugat, el Calafell i el Vic.

A Sant Sadurní d’Anoia va sumar un valuós punt després d’igualar un 2-0 en contra. Les victòries van seguir arribant contra el Girona, l’Alcoi, l’Igualada i el Lloret abans de viatjar fins a l’Argentina per disputar la Copa Intercontinental. I ja tornats amb el trofeu es van encadenar dos empats: un 4-4 a Reus en el darrer partit del 2018 (gol de Marc Julià a falta de quatre segons) i un 3-3 al Palau contra el Lleida en el primer partit del 2019 (igualant un 1-3 en contra).

Després d’aquests dos empats es va protagonitzar la golejada de la temporada (12-0) davant l’Alcobendas i una segona volta per emmarcar amb un ple de victòries.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut