Saras Jasikevicius: “És el moment d’assentar les bases de la temporada”

Saras Jasikevicius: “És el moment d’assentar les bases de la temporada”

El tècnic lituà del Barça explica que treballar a Encamp “és molt còmode per a nosaltres, estem a gust”

Sarunas Jasikevicius dirigirà aquest dimecres, a Encamp, el seu primer partit com a entrenador del Barça. Serà un amistós, contra el Morabanc Andorra, però no per això menys important per a un Saras que ha concedit una entrevista a la web del Club. A continuació, el més destacat de la xerrada.

La duresa de la pretemporada

“És un moment de temporada que es dur per a tots, perquè estem aprenent els nous sistemes, també perquè hem d’agafar la forma física i hem d'assentar les bases que ens serviran per a tota la temporada”.

“Als jugadors els que els demanem ara és que aprenguin els sistemes, que s’esforcin al màxim i que físicament es posin les piles”.

Encamp per treballar

“L’entorn d’Andorra és molt còmode per a nosaltres. Tot està a prop, no perdem temps per anar al pavelló i estem a gust. Podem estar tot l’equip, jugadors i staff, i així ens coneixem millor”.

L’adaptació de Calathes

“Nick Calathes té molta experiència i s’està adaptant molt bé. Algunes coses son noves per a ell, però és normal. En línies general està bé”.

Els joves

“El que els demanem és que aguantin el ritme i ho estan fent. Els entrenaments no son pitjors amb ells i jo com a entrenador tinc ganes de posar-los a pista per veure com ho fan contra els altres equips”.

Els partits de pretemporada

“La base de l'equip és la mateixa que el curs passat. Sabem què poden donar i ara hem d’intentar donar minuts als que van jugar menys i no tenien continuïtat. Hem de veure què poden aportar i això és el més important en aquests primers amistosos. També és important agafar la força física i tenir la base física”.

El primer rival

“Està molt bé tenir un rival com el Morabanc Andorra. Porten anys junts, han tornat a fer un molt bon equip i estaran per dalt a l’ACB i lluitaran a l’Eurocup. Serà un bon test per a nosaltres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut