Setmana de Supercopa a Benidorm

Setmana de Supercopa a Benidorm

Després de superar al Granollers en la Supercopa de Catalunya, els blaugranes han tornat als entrenaments per preparar el segon partit de la temporada amb un nou títol en joc

El Barça ha reiniciat aquest dilluns els entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per començar a preparar el partit de la Supercopa d’Espanya del proper dissabte (17 hores). Després de la victòria en la Supercopa de Catalunya contra el Fraikin BM Granollers (32-25), els blaugranes tindran l’oportunitat de sumar un segon títol en pocs dies, alhora que continuaran posant-se a punt de cara a l’inici de la temporada regular.

El Palau d’Esports l’Illa de Benidorm acollirà la 35a edició de la Supercopa d’Espanya, que enfrontarà al Barça (campió de Lliga i Copa del Rei) amb el conjunt local, subcampió de l’última Copa a Madrid. El conjunt de Fernando Latorre disputarà aquesta temporada la Lliga Europea per primera vegada, i acumula ja dues victòries en amistosos contra el Fertiberia Port Sagunt (24-33) i el Quabit Guadalajara (25-27). Aquest dimarts els alacantins jugaran un tercer amistós contra l’Ángel Ximénez-Avia Puente Genil.

Després d’un cap de setmana de descans, el conjunt de Xavi Pascual ha tornat a la feina amb un entrenament matinal que ha començat amb un test de velocitat i amb l'absència de Timothey N'Guessan, que es va fer una lesió del lligament lateral extern del turmell esquerre. L’equip s’entrenarà cada dia de la setmana pels matins, i el divendres viatjarà a Benidorm en acabar l’entrenament. A terres alacantines els blaugranes tindran l’opció de guanyar la 23a Supercopa d’Espanya de la història de la secció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut