Barça - Fraikin BM Granollers: Retorn, victòria i títol (32-25)

Barça - Fraikin BM Granollers: Retorn, victòria i títol (32-25)

Els de Xavi Pascual han aixecat la Supercopa de Catalunya després de superar clarament els del Vallès Oriental

Campions de la Supercopa Catalunya! Després de 166 sense partit, el Barça ha guanyat amb autoritat el Fraikin BM Granollers (32-25) en aquesta final a partit únic. Aleix Gómez, amb un 100% d'efectivitat des dels 7 metres, ha estat el màxim anotador amb set gols. En aquest derbi també han debutat les quatre noves incorporacions culers: Frade, Janc, Makuc i Langaro. 

En aquest retorn a la competició, N’Guessan, que en la segona meitat ha sofert una lesió al lligament lateral extern del turmell esquerre i el seu temps de baixa aproximat serà d’un mes, s’ha apuntat el primer gol blaugrana. I un cop oberta la llauna, els de Xavi Pascual no han tingut aturador. Els arguments ofensius s’han escrit des de tots els racons de la pista. Al contraatac, en atac estàtic i des dels 7 metres, amb un Aleix Gómez infal·lible.

Debuts prometedors

En aquest context d’un Barça demolidor, han debutat les quatre cares noves d’aquest curs 2020/21: el pivot Frade, l’extrem dret Janc, el central Makuc i el lateral esquerre Langaro. I tres d’aquests quatre reforços, el 18, el 37 i el 82, també han anotat per primera vegada com a barcelonistes. D’aquesta manera, han contribuït a la construcció del marcador de clar color blaugrana a la finalització de la primera meitat: 18-12. Una distància de sis, la més amplia d’aquests primers 30 minuts.

Els culers sostenen la inspiració

La nova sortida al parquet de Sant Joan Despí no ha canviat el guió del matx. El Barça no s’ha relaxat i ha continuat ampliant l’avantatge. Per una banda, Gonzalo Pérez de Vargas, guardià dels tres pals culers en la segona meitat, solament ha concedit dues dianes en 15 minuts. I, per altra banda, en la coralitat anotadora, Aleix Gómez ha dinamitat les seves perfectes estadístiques des dels 7 metres en aquest derbi.
 
Amb la màxima empenta ofensiva, els de Xavi Pascual han conduït còmodament la final al seu desenllaç. D’aquesta manera, la llarga espera pel retorn a la competició ha valgut la pena. Perquè els de Xavi Pascual han assolit una victòria de títol: la Supercopa de Catalunya. Un guardó que també serveix per arrencar amb il·lusió la temporada 2020/21. 

FITXA DEL PARTIT

Barça, 32
Fraikin BM Granollers, 25
 
Barça: Kevin Mölloer (-), Entrerríos (2), Ariño (2), N'Guessan (3), Aleix Gómez (7), Dika Mem (2) i Ludovic Fabregas (1) -set inicial- Pérez de Vargas (-), Alex Pascual (2), Frade (1), Janc (3), Langaro (2), Mortensen (3), Dolenec (1), Cindric (2), Pálmarsson (-), Petrus (1) i Makuc (-).
Fraikin BM Granollers: Marc Guàrdia (-), Borja Lancina (2), A. Márquez (1), Adrià Martínez (2), Oriol Rey (3), Sergi Franco (-) i Antonio Garcia (3) -set inicial- Sastre (-), Edgar Pérez (-), Esteban Salinas (3), Gassama (3), Pol Valera Rovira (4), Gurri (2), De Sande (2), Marc Ferré (-), Marc Garcia (-), Chema Márquez (-), Pol Valera Juaneda (-). 
 
Parcials: 5-2; 8-4; 11-6; 14-8; 16-10; 18-12 / 21-12; 23-13; 27-14; 30-18; 32-22; 32-25
 
Àrbitres: Ignasi Pascual i Carles Luque.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut