Quatre debuts triomfants

Luis Frade, Blaz Janc, Domen Makuc i Haniel Langaro, en aquest ordre, van disputar els primers minuts com a blaugranes en la Supercopa de Catalunya a Sant Joan Despí

Després de tres setmanes d’entrenaments amb els nous companys, els quatre fitxatges del Barça 20/21 van poder, per fi, vestir-se de blaugrana i competir. Luis Frade, Blaz Janc, Domen Makuc i Haniel Langaro van debutar com a jugadors del Barça en la Supercopa de Catalunya a Sant Joan Despí. Els de Xavi Pascual es van imposar al Fraikin BM Granollers (32-25) i van aconseguir el primer títol de la temporada amb quatre cares noves.

Tots quatre van començar el partit a la banqueta, però les rotacions ràpides de Xavi Pascual van fer que tots ells debutessin aviat. El primer va ser Luis Frade, que va substituir Ludovic Fabregas abans del minut 10.

mini_DSC_5666
L'extrem eslovè es va estrenar com a anotador culer al minut 13 del derbi català després d'una assitència de Raúl Entrerríos; va acabar la final amb tres gols

El pivot portuguès va anar alternant-se amb el francès, i va acabar marcant el seu primer gol. Quasi al mateix temps també va debutar Blaz Janc, entrant per Aleix Gómez. L’eslovè es va estrenar ben aviat, i va acabar marcant tres gols (l’últim, de penal).

mini_DSC_5621
El jove central eslovè va ocupar el lloc del capità Raul Entrerríos

En l’equador de la primera part va arribar el torn de Domen Makuc. El jove central va ocupar el lloc del capità Raul Entrerríos i va dirigir l’atac blaugrana mentre va estar sobre la pista. Finalment, en la recta final del primer temps va debutar Haniel Langaro. El brasiler, en els primers minuts com a blaugrana, va mostrar les seves virtuts i va marcar un gol.

mini_DSC_5714
Contra el Fraikin BM Granollers, Haniel Langaro va debutar i va anotar el seu primer gol, al minut 26 de partit, com a blaugrana

La següent oportunitat per veure els blaugranes en acció arribarà aviat, després que l’Asobal confirmés que la Supercopa d’Espanya es disputarà el dissabte 29 a les 17 hores a Benidorm. El Barça, com a campió de Lliga i Copa del Rei, s’enfrontarà al BM Benidorm (subcampió de Copa) al Palau d’Esports l’Illa de Benidorm.