Leo Messi, amo i senyor de la Champions

Leo Messi, amo i senyor de la Champions

No et perdis el reportatge de la UEFA amb imatges espectaculars del crac argentí i declaracions de Messi i altres llegendes

Leo Messi, el Rei absolut del futbol, ho és també de la Lliga de Campions. Una competició que ha guanyat fins a quatre vegades i en la qual ha anotat 114 gols, havent estat el màxim golejador del torneig en fins a sis edicions. L'argentí ha ofert infinitat de nits màgiques europees, i ha permès a tots els culers tocar el cel amb les seves actuacions inoblidables. 

En el següent documental de la UEFA, repassem la trajectòria del 10 blaugrana a la Champions, amb declaracions del mateix Leo Messi, el qual destaca que "el meu somni era jugar a Primera Divisió a l'Argentina, i venir aquí va ser un salt molt important, tant en la meva carrera futbolística com també en l'apartat personal". "El més maco són els títols aconseguits, tot el que ens ha tocat celebrar. He jugat amb jugadors excepcionals des que vaig debutar al Barça i he tingut la sort de guanyar-ho tot", afegeix l'astre argentí.

El següent reportatge són 11 minuts de futbol pur, amb imatges històriques de Messi a la màxima competició continental. La final de Roma, les semifinals del Santiago Bernabéu, la final de Wembley, les semifinals contra el Bayern, la final de Berlín... a més de declaracions de llegendes del món del futbol com Andrés Iniesta, Xavi Hernández, Pep Guardiola, Ronaldo Nazario, Diego Milito, Éric Abidal o Javier Mascherano. No t'ho perdis! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut