4 | Les Champions guanyades per Messi

4 | Les Champions guanyades per Messi

Falten només quatre dies per al Barça-Nàpols. Quatre són les Lligues de Campions que ha guanyat l'astre argentí!

La Champions està a punt de tornar. Falten només quatre dies per al Barça-Nàpols, el partit de tornada dels vuitens de final. Quatre són exactament les Champions que ha guanyat el capità blaugrana, Leo Messi, amb el FC Barcelona. Dissabte, davant el conjunt italià, els culers intentaran certificar l'accés als quarts de final per seguir passant rondes i poder aconseguir la que seria la 6a Champions de la història del Club, la 5a per Messi.

L'astre argentí és, juntament amb Andrés Iniesta i Xavi Hernández, el jugador que ha guanyat més Champions com a blaugrana amb un total de quatre. Tots tres van aconseguir la Lliga de Campions del curs 2005/06 a París, també la del 2008/09 a Roma, a Wembley a la temporada 2010/11 i a Berlín a la 2014/15. Quatre títols que els permet haver guanyat el 80% de les Copes d'Europa de la història del Club. També cal destacar que Gerard Piqué ha guanyat quatre Lligues de Campions, tres d'elles amb el Barça (2009, 2011 i 2015) però una amb el Manchester United (2008). 

A més, Leo Messi les ha guanyat havent marcat en dues de les tres finals que ha disputat. Tot i no haver pogut jugar la final de París, tant a Roma com a Wembley Messi va marcar el segon gol blaugrana, certificant els triomfs culers davant el Manchester United en totes dues ocasions. A la darrera, la de Berlín, Messi no va marcar però va ser clau en el gol de Suárez, que va néixer d'un bon xut de l'argentí.

Així doncs, el '10' culer buscarà aquest mes d'agost la que seria la seva cinquena Champions i el seu 35è títol com a blaugrana. De moment, és el jugador amb més títols a la història del Club amb 10 Lligues, 4 Champions, 6 Copes del Rei, 8 Supercopes d'Espanya, 3 Supercopes d'Europa i 3 Mundials de Clubs. A més, ha marcat un total de 29 gols a les finals que ha disputat com a culer, dos d'ells a la Champions. Llegenda absoluta. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut